Burete Beauty Blender 1 bucată, culori asortate

Codul produsului: 12034
Soldul stocului: nu avem în stoc
6 ron
5,40 ron
-10%
1,21 €
1,29 $
19 cumpărat
19 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 57
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Buretele Beauty Blender s-a impus rapid pe piața produselor de machiaj drept un must-have pentru pasionatele de make-up. Acesta este un burete de machiaj special, ce permite aplicarea perfectă a fondului de ten, corectorului sau pudrei, fara a lasa pete sau linii inestetice. Mai mult decat atat, microfiberul inovativ din care este realizat conferă și o finisare uniformă, naturală și radiantă pielii.

Un avantaj major al buretelui Beauty Blender este faptul că acesta conține latex în compoziția sa, motiv pentru care s-a dovedit o variantă hipoalergenă pentru piele. Cu siguranță multumitor atât pentru persoanele cu tenul sensibil, cât și pentru cele care doresc să evite riscul apariției acneei.

Buretele este disponibil în diferite culori asortate, ce nu doar îl fac mai estetic, dar și mai usor de găsit în trusa de machiaj. De asemenea, trebuie remarcat faptul că Beauty Blender poate fi folosit atât uscat, cât și udat, aceasta din urmă optimizând substanțial efectul final, deoarece înmuierea în apă face buretele să absoarbă mai puțin fond de ten, ceea ce contribuie la un aspect final mai natural.

In concluzie, după cum se observă, buretele Beauty Blender poate fi considerat un produs de machiaj indispensabil iubitelor de make-up, care își doresc un aspect final profesionist, îngrijit și natural. Produsul poate fi achiziționat din magazinele de specialitate sau online, la prețuri avantajoase.