Nail modeling gel Global Fashion 50 gr Yellowish-3

Codul produsului: 11845
Soldul stocului: nu avem în stoc
20 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 28
Numărul de produse î ntr-o cutie 20
Dimensiunile
Lungimea 6.60
Lăţimea 6.60
Înălțimea 5.00
Volum 50.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Gelul pentru modelarea unghiilor Global Fashion Yellowish-3 este un produs de calitate superioară care vă ajută să vă creați unghiile perfecte și să le mențineți frumoase mai mult timp.

Acest gel de modelare are o textură ușoară și se aplică ușor, permițându-vă să creați modele artizanale cu ușurință. Gelul vine într-un recipient de 50g și are o nuanță galbenă potrivită pentru orice tip de unghii.

Global Fashion Yellowish-3 este un gel de mare durabilitate, cu o rezistență excelentă la zgârieturi și rupere. Acesta poate fi utilizat atât pentru modelarea unghiilor, cât și pentru crearea extensiilor. De asemenea, poate fi folosit pentru întărirea unghiilor fragile și trebuie aplicat utilizând o lampă UV pentru o polimerizare completă.

Gelul de modelare Global Fashion Yellowish-3 vine cu o formulă specială care nu se dezlipește și nu se decolorează, menținându-și aspectul natural și strălucitor pentru mai mult timp.

Unul dintre avantajele acestui gel de modelare este faptul că se usucă rapid și nu necesită mult timp pentru a fi aplicat și modelat pe unghii. De asemenea, este ușor de îndepărtat cu ajutorul unui lichid special pentru curățarea unghiilor.

In concluzie, dacă sunteți în căutarea unui gel de modelare de înaltă calitate, care poate îmbunătăți aspectul și durabilitatea unghiilor dumneavoastră, atunci Gelul pentru modelarea unghiilor Global Fashion Yellowish-3 este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.