Nail modeling gel Global Fashion 50 gr Yellowish-2

Codul produsului: 11844
Soldul stocului: nu avem în stoc
23 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Numărul de produse î ntr-o cutie 20
Dimensiunile
Lungimea 6.60
Lăţimea 6.60
Înălțimea 5.00
Volum 50.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Гель для моделирования ногтей Global Fashion 50 гр Yellowish-2 este un produs de calitate superioară care a fost creat special pentru a oferi un aspect perfect și durabil unghiilor. Este unul dintre cele mai bune geluri de modelare disponibile pe piață și este foarte popular printre stilistii de unghii și clienții lor.

Acest gel este potrivit pentru utilizarea pe unghii naturale sau false și poate fi folosit în diferite moduri, cum ar fi construirea unghiilor, modelarea, umplerea spațiilor goale și multe altele. Este foarte flexibil și poate fi modelat în orice formă dorită.

Потому что гель не течет și nu curge, îl puteți folosi pentru a crea modele complexe și a obține un aspect perfect al unghiilor. Este ușor de folosit și se mânuieste bine, astfel încât chiar și cei care nu au multă experiență în acest domeniu îl pot utiliza.

Global Fashion 50 гр Yellowish-2 oferă o aderență excelentă și durabilă la unghiile naturale și false. Se poate utiliza cu ușurință pe orice suprafață și se usucă rapid sub lampa UV în doar câteva secunde. Идуентitatea gelului este galben verzui și are o textură semitransparentă, ceea ce îi permite să se amestece perfect cu culoarea naturală a unghiilor.

Un alt mare avantaj al acestui gel este faptul că este foarte rezistent la zgârieturi și fisuri, astfel încât unghiile vor arata mereu perfect. Și datorită faptului că este un gel UV, va rezista mult timp înainte să se decoloreze sau să se degradeze.

Гель для моделирования ногтей Global Fashion 50 гр Yellowish-2 este un produs esențial pentru orice stilist de unghii și pentru oricine caută unghiile perfecte și durabile. Cu acest produs, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la aspectul unghiilor dumneavoastră, pentru că vor arata mereu ca cele ale unei vedete.