Foil set 10 pcs (colored) 17

Codul produsului: 11683
Soldul stocului: nu avem în stoc
4 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Набор фольги de 10 bucăți (colorate) 17 este un set perfect pentru cei care doresc să adauge o notă atrăgătoare unghiilor lor. Cu ajutorul acestui set, puteți adăuga un nivel nou de design unghiilor, făcându-le să fie mai strălucitoare și mai frumos colorate.

Foliile de transfer sunt un mod ușor și rapid de a decora unghiile cu modele și culori. Acestea sunt ușor de aplicat, cu o textură fină și o strălucire impresionantă. Setul de 10 bucăți de folie de transfer colorat conține o varietate de modele și culori, astfel încât să puteți alege cea mai potrivită opțiune pentru a vă satisface gustul.

Modul de utilizare al setului de folie de transfer este destul de simplu și ușor. Mai întâi, trebuie să aplicați un strat de bază transparent pe unghii. Apoi, alegeți folia de transfer care vă place și aplicați-o pe unghie cu ajutorul unei pensule sau a degetului. Apăsați ușor folia pe unghie, astfel încât să vă asigurați că se lipsește bine. În cele din urmă, decupați excesul de folie și lăsați-l să se usuce.

Cu acest set de folie de transfer, puteți realiza multe modele diferite, inclusiv modele florale, geometrice, animale și multe altele. Datorită diversității opțiunilor de culoare, puteți potrivi aceste modele cu ținuta sau cu stilul personal.

În concluzie, setul de folie de transfer de 10 bucăți (colorate) 17 este un produs excepțional care poate fi utilizat pentru a adăuga o notă de culori strălucitoare și modele interesante pe unghii. Acesta poate fi folosit de către profesioniști sau chiar de către cei care doresc să experimenteze noi opțiuni de design de unghii. Cu acest set, puteți fi sigur că veți obține un efect atractiv și impresionant pe unghii.