Oja semipermanenta London 8 ml, 22

Codul produsului: 11520
Soldul stocului: mult
35 lei
7 €
7,35 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 5
Numărul culorii 022
Dimensiunile
Lungimea 2.50
Lăţimea 25.00
Înălțimea 8.00
Volum 8.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Oja semipermanenta London este un produs de inalta calitate pentru extinderea unghiilor. Aceasta oja ofera o culoare intensa si stralucitoare care dureaza mult timp fata de oja obisnuita.

Oja semipermanenta London este disponibila in recipientul de 8 ml, care este suficient pentru a fi folosita pentru mai multe aplicari, astfel incat sa puteti sa va bucurati de unghiile perfecte si stralucitoare pentru mai mult timp.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale ojei semipermanente London este ca se usuca rapid si este foarte usor de aplicat. De asemenea, oja ofera o luciu incredibil si rezistenta la uzura, ceea ce o face ideala pentru persoanele care au un stil de viata activ.

Desigur, este important sa urmati instructiunile de aplicare si sa utilizati o lampa speciala pentru a usca oja semipermanenta. In acest fel, veti putea sa va bucurati mai mult timp de manichiura dumneavoastra fara sa fiti nevoiti sa va ingrijiti de ea prea des.

In concluzie, daca doriti sa va bucurati de unghiile perfecte si stralucitoare pentru mai mult timp, va recomandam sa incercati oja semipermanenta London. Acest produs este sigur, usor de aplicat si va ofera o calitate superioara. Cu siguranta, va fi o alegere pe care nu o veti regreta!