Sexy Red Gel Lacquer, 8 ml Global Fashion 665

Codul produsului: 11462
Soldul stocului: nu avem în stoc
18 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 3
Numărul de produse î ntr-o cutie 12
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 665
Dimensiunile
Lungimea 2.50
Lăţimea 2.50
Înălțimea 8.00
Volum 8.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Гель лак Sexy Red, 8 мл Global Fashion 665 este un produs extrem de popular în randul femeilor din întreaga lume. Acesta face parte din gama de oje semipermanente și este renumit pentru culoarea sa atrăgătoare și strălucitoare.

Cu ajutorul acestui gel lac, veți putea obține unghiile perfecte într-un mod simplu și rapid. El are o textură densă și se aplică ușor pe unghia naturală sau pe extensii.

Odată ce aplicarea este finalizată, gelul se usucă foarte repede sub o lampă UV sau LED, astfel încât veți putea avea unghiile perfecte în mai puțin de 30 de minute. Cu toate acestea, este important să fiți atente la timpul de uscare indicat în instrucțiunile de utilizare pentru a obține cel mai bun rezultat.

Un alt avantaj al acestui produs este faptul că rezistă foarte bine in timp. Cu o durabilitate de aproximativ două săptămâni, lăsând unghiile să arate la fel de bine precum în prima zi.

Dacă sunteți preocupate de sănătatea unghiilor dvs., nu trebuie să vă faceți griji în privința acestui produs. Este formulat astfel încât să nu afecteze negativ unghiile naturale și să le lase să respire în mod normal.

În încheiere, recomandarea noastră este să încercați Гель лак Sexy Red, 8 мл Global Fashion 665 pentru unghiile dumneavoastră. Acest produs este sigur, durabil și oferă o culoare strălucitoare și lumină, care vă va atrage cu siguranță multe complimente!