Sexy Red Gel Lacquer, 8 ml Global Fashion 659

Codul produsului: 11457
Soldul stocului: nu avem în stoc
8 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Numărul de produse î ntr-o cutie 12
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 659
Dimensiunile
Lungimea 2.50
Lăţimea 2.50
Înălțimea 8.00
Volum 8.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Гель лак Sexy Red este unul din cele mai populare culori din gama de oje semipermanente Global Fashion. Aceasta culoare iconică este perfectă pentru a sublinia eleganța și rafinamentul oricărei ținute.

Avantajele utilizării Гель лак Sexy Red sunt multiple. Pe lângă faptul că această ojă semipermanentă are o durabilitate crescută și rezistență la impact, ea nu se ciobeste și rămâne strălucitoare pentru o perioadă de până la trei săptămâni. Astfel, poți să te bucuri de unghii perfecte și cu aspect de salon pentru o perioadă mai lungă de timp.

Aplicația este ușoară și nu necesită o pregătire deosebită. Este importantă însă, curățarea și pregătirea corectă a ojei unghiei, pentru a asigura o aderență optimă a Гель лак Sexy Red. După utilizare, unghiile tale vor fi extrem de strălucitoare și elegante.

Cu o capacitate de 8ml, Гель лак Sexy Red este perfectă pentru oricine dorește să obțină o manichiură perfectă acasă sau într-un salon specializat. Această ojă semipermanentă este potrivită atât pentru utilizarea personală, cât și pentru utilizarea profesională.

Global Fashion 659 Гель лак Sexy Red este alegerea perfectă pentru orice ocazie, indiferent dacă vrei să obții un look clasic sau mai rafinat. Culoarea sa intensă și luminoasă îți va conferi o personalitate puternică și un aer de sofisticare.

Acum, nu trebuie decât să alegi Гель лак Sexy Red pentru a-ți obține manichiura perfectă și pentru a-ți întregi look-ul. Оjele semipermanente Global Fashion sunt disponibile într-o gamă variată de culori și texturi, deci nu ezita să le încerci și să le combini după propriul gust!