Sexy Red Gel Lacquer, 8 ml Global Fashion 654

Codul produsului: 11453
Soldul stocului: nu avem în stoc
7 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 19
Numărul de produse î ntr-o cutie 12
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 654
Dimensiunile
Lungimea 2.50
Lăţimea 2.50
Înălțimea 8.00
Volum 8.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Гель лак Sexy Red, 8 мл Global Fashion 654, este o oja semipermanenta de calitate superioara, perfecta pentru extinderea unghiilor si pentru un look sexy si glam. Este o alegere ideala pentru femeile care isi doresc sa fie mereu in trend si sa-si evidentieze feminitatea prin unghii impecabile.

Aceasta oja semipermanenta este foarte usor de aplicat si prezinta o adeziune excelenta, garantand un aspect impecabil si de lunga durata. In plus, formula sa speciala este rezistenta la fisuri si la decolorare, ceea ce inseamna ca va fi nevoie sa reaplicati oja o data la doua-trei saptamani, in functie de cum se usuca unghiile.

Гель лак Sexy Red, 8 мл Global Fashion 654, vine intr-o nuanta intensa de rosu, ceea ce o face unica si perfecta pentru orice ocazie. Indiferent daca mergi la birou, la o petrecere sau la o intalnire romantica, aceasta oja semipermanenta va aduce un plus de eleganta si stil.

Un alt avantaj este ca aceasta oja semipermanenta se poate aplica si pe unghiile naturale sau pe cele false, ceea ce inseamna ca fiecare femeie se poate bucura de aspectul perfect pe care il ofera aceasta culoare deosebita.

In concluzie, daca esti in cautarea unei oje semipermanente de calitate superioara, care sa se potriveasca oricarei ocazii si care sa-ti ofere un look sexy si glam, Гель лак Sexy Red, 8 мл Global Fashion 654, este alegerea perfecta pentru tine. Indiferent daca este utilizata la salon, sau acasa Гель лак Sexy Red te va face sa te simti unica si iubita pentru ca te simti frumoasa.