Sexy Red Gel Lacquer, 8 ml Global Fashion 653

Codul produsului: 11452
Soldul stocului: nu avem în stoc
23 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Numărul de produse î ntr-o cutie 12
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 653
Dimensiunile
Lungimea 2.50
Lăţimea 2.50
Înălțimea 8.00
Volum 8.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dacă ești în căutarea unei oje semipermanente de calitate, atunci Гель лак Sexy Red, 8 мл Global Fashion 653 este exact ceea ce îți trebuie. Acest produs este capabil să ofere unghilor tale un aspect fermecător, pentru că nu doar că îți va proteja unghiile de apariția zgârieturilor sau a altor daune, dar de asemenea îți va oferi și o culoare strălucitoare și sexy.

Гель лак Sexy Red, 8 мл Global Fashion 653 este o ojă semipermanentă ușor de aplicat. O aplicare corectă va asigura o acoperire uniformă, fără pete sau zone lipsite de culoare. Ojă semipermanentă poate dura de obicei între două și trei săptămâni, deci îți vei putea bucura de culoarea ta preferată, fără să îți faci griji că se va deteriora rapid.

Oja semipermanentă Гель лак Sexy Red, 8 мл Global Fashion 653 are o nuanță intensă de roșu, care va pune în evidență unghiile tale și va atrage toate privirile. Este un roșu perfect pentru orice ocazie - de la un eveniment formal la o zi din timpul săptămânii, iar tu te vei simți superb oriunde te-ai afla.

Odată ce ai grijă de unghii și le-ai aplicat această ojă semipermanentă, nu trebuie să mai îți faci nici o altă grijă în legătură cu aspectul lor. Unghiile tale vor fi frumoase și strălucitoare în fiecare zi, iar tu vei fi mereu pregătită să strălucești prin eleganța ta. Рробуй Гель лак Sexy Red, 8 мл Global Fashion 653 și nu vei fi dezamăgită - unghiile tale vor arăta extraordinar!