Gel Polish Opal Global Fashion 8ml, 06

Codul produsului: 11244
Soldul stocului: nu avem în stoc
89 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 29
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 06
Dimensiunile
Lungimea 2.50
Lăţimea 2.50
Înălțimea 8.00
Volum 8.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Гель лак Opal Global Fashion 8 мл, 06, este un produs de lux pentru colorarea unghiilor care vă va oferi un aspect elegant și sofisticat. Opal Global Fashion este o ojă semipermanentă de înaltă calitate, care adaugă un aspect deosebit și strălucitor unghiilor în cel mai scurt timp.

Cu o gamă largă de culori, puteți alege nuanța preferată pentru a crea unghiile perfecte, care atrag toate privirile și vă fac să vă simțiți încrezătoare și frumoase.

Gelul este foarte ușor de aplicat, având o consistență densă și o vopsea opacă, ceea ce ajută la aplicarea uniformă. Formula lui specială asigură o aderență sporită la unghii, fără a deteriora stratul natural al unghiei. Opal Global Fashion este deasemenea rezistent la zgârieturi, deci nu trebuie să vă faceți griji că veți dărâma manichiura la cel mai mic contact cu suprafețe dure.

Cu ajutorul gelului, puteți crea un aspect nou și strălucitor pentru unghiile dvs. timp de 2-3 săptămâni, fără a fi necesar să o îndepărtați în fiecare zi. Gelul nu necesită uscare sub lumină UV și se îndepărtează ușor cu ajutorul lichidului special.

Și cel mai important este că, datorită calității sale superioare, acest gel poate fi folosit atât acasă, cât și în saloanele de înfrumusețare, unde manichiuristele se bazează pe acest produs pentru a obține cele mai bune rezultate.

În concluzie, dacă doriți un aspect sofisticat și durabil pentru unghiile dvs., trebuie să încercați gelul Opal Global Fashion 8 ml, 06. Acest produs este foarte ușor de aplicat și de îndepărtat, iar unghiile vor fi întodeauna frumoase și perfecte.