Top Coat cu shimmer Galaxy, fara strat de dispersie, Global Fashion, 12ml, 01

Codul produsului: 11149
Soldul stocului: mult
36 ron
7,23 €
7,73 $
(4)
87 cumpărat

Cantitate:

(4)
87 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 997
Numărul de produse î ntr-o cutie 24
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 01
Dimensiunile
Lungimea 3.00 cm
Lăţimea 3.00 cm
Înălțimea 8.50 cm
Volum 12.00 ml

Scrie o părere despre produs

2021-09-02 15:00:32
5

Topul în sine este foarte bun, dar pe albul meu a dat o ușoară îngălbenire.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2021-08-05 14:17:16
3

Din nefericire, partea de sus avea scurgeri și abia așteptam să o fac. Știu că nu e vina producătorului, dar înșurubați sticlele mai strâns știind că wb's shipping... Aș fi vrut să am timp să fac un retur pentru defecte în aplicație ca să nu mai facă acest top turul clienților(

GlobalFashion

Bună ziua! Ne pare rău că ați fost dezamăgit de calitatea produsului, lucrăm deja la problema ambalajului. Vă mulțumim pentru timpul acordat și pentru feedback, vă dorim numai cumpărături bune și bună dispoziție! Cu respect, echipa Global Fashion.

2021-04-23 17:20:13
5

Am tonul 01. Este exact ceea ce căutam de foarte mult timp. Sclipiciul este foarte delicat și aproape invizibil. Dar, în același timp, adaugă strălucire și arată foarte bine cu absolut orice culoare, de la nude la negru. Este o frumusețe.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

Videoclip cu produsul:
AVANTAJE:
Rezistent - datorită formulei îmbunătățite, partea superioară protejează în mod fiabil oja semipermanentă colorată împotriva factorilor externi și își păstrează strălucirea în timp, prevenind în același timp ciobirea și exfolierea.

Neaderentă - nu se îndepărtează niciun reziduu lipicios, simplificând aplicarea și economisind timp.

nu se îngălbenește la o utilizare prelungită.

nu este dens - este moale și se aplică uniform pe placa de unghii într-un strat subțire, nu sângerează.

GALAXY TOP COAT
Topurile cu Shimmer pot fi folosite pentru a îmbunătăți orice suprafață monocromă! Topurile cu sclipici Galaxy sunt disponibile în diferite dimensiuni și nuanțe, astfel încât puteți crea cu ușurință efectul dorit.
Topurile cu Shimmer pot ascunde cu ușurință imperfecțiunile plăcii de unghii sau un finisaj neuniform.
Asigurați-vă că sigilați marginile atunci când
lucrați cu unghii naturale

Evitați scurgeri în zona cuticulelor.
SUBTILITĂȚI ÎN LUCRARE:
1
2
ml
12
15
ml

Top Coat Galaxy de la Global Fashion este un top decorativ, fara strat de dispersie, ce contine particule ultrafine de shimmer cu diferite reflexii in lumina. Este folosit ca strat superior, are densitate medie si se autoniveleaza rapid in procesul aplicarii.

Top Coat-ul isi pastreaza luciul puternic pe toata durata purtarii manichiurii, timp de 4 saptamani, care nu se estompeaza in timp. Este foarte usor de aplicat si de realizat blic-ul pefect.

Materialul nu produce aspectul de ingalbenire pe fon alb, nu crapa, nu se fisureaza si rezista pe unghiile subtiri si moi. Top Coat-ul este fabricat din materii prime americane de inalta calitate.

Timp de polimerizare:

Produsul necesita 2 min de polimerizare in lampa UV (36 W) sau 30-60 sec in lampa LED.

Top Coat Galaxy este un produs inovator în industria manichiurii și pedichiurii. Fabricat de Global Fashion, această lăcuire de unghii vine sub forma unui strat superior transparent pentru o și mai mare strălucire. Cu o capacitate de 12 ml și un cod de produs de 01, acest top coat este perfect pentru orice manichiură sau pedichiură.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui produs este faptul că nu lasă un strat lipicios pe unghii. Acest lucru este extrem de important pentru că nu dorești ca lucrurile cu care intri în contact să se lipească de unghii. Mai mult decât atât, faptul că acest top coat este transparent face ca manichiura sau pedichiura să arate mai natural.

Adăugarea acestui strat superior la manichiura sau pedichiura ta va face ca unghiile tale să strălucească și să rămână mai fermecătoare pentru o perioadă mai lungă de timp. Imaginează-ți prăjiturile cu glazură de ciocolată, iar Top Coat Galaxy este glazura care le face să arate și mai bine. Acest top coat este cel care îți oferă acea strălucire finală care face diferența între o manichiură obișnuită și una spectaculoasă.

Și dacă te întrebi cum poate Top Coat Galaxy să fie atât de strălucitor, asta se datorează particulelor de glitter care se găsesc în acest luciu. Astfel, vei beneficia de un finish cu efect de nebulozitate care adaugă o atingere de magie manichiurii sau pedichiurii tale.

În concluzie, Top Coat Galaxy de la Global Fashion este un produs excelent pentru oricine care dorește să adauge acel ceva în plus manichiurii sau pedichiurii sale. Nu lasă un strat lipicios, este transparent și conține particule de glitter ce conferă acea strălucire finală. Recomandăm cu căldură acest top coat tuturor femeilor care își doresc o manichiură sau pedichiură cu un finisaj deosebit și o strălucire de invidiat.