Gel-vopsea Global 5 ml 012

Codul produsului: 10952
Soldul stocului: nu avem în stoc
4 ron
3,60 ron
-10%
0,80 €
0,86 $
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 80
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 12
Dimensiunile
Lungimea 3.00
Lăţimea 3.00
Înălțimea 2.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Gel-vopsea Global 5 ml 012 – un produs revoluționar pentru unghiile tale 

Dacă îți dorești unghiile perfecte, cu o manichiură impecabilă și o culoare vibrândă, gel-vopsea Global 5 ml 012 este soluția ideală pentru tine!

Acest produs este unul din cele mai populare produse de pe piața de îngrijire a unghiilor și a fost creat cu dăruire și pasiune pentru frumusețe.

Gel-vopsea Global 5 ml 012 poate fi folosit atât de către profesioniști în domeniu, cât și de oamenii obișnuiți de acasă. Gelul asigură o aderență puternică pe unghii, permițându-ți să obții o manichiură de durată și o culoare intensă.

Gelul este disponibil într-o gamă bogată de nuanțe, astfel încât poți opta pentru culoarea preferată, care se potrivește cel mai bine cu personalitatea ta.

În plus, formula sa specială îmbină avantajele gelului și ale vopselei, oferind unghiilor tale o rezistență sporită și o strălucire unică. Produsul asigură și hidratarea unghiilor, astfel încât acestea să fie întotdeauna sănătoase.

Gel-vopsea Global 5 ml 012 se aplică foarte ușor, oferind un finish perfect și o manichiură profesională. Poți să alegi să-l aplici singură sau să alegi să mergi la salonul de înfrumusețare preferat unde specialiștii îți pot oferi unghiile perfecte.

Vrei să ai parte de unghiile perfecte? Încearcă gel-vopsea Global 5 ml 012 și vei descoperi un produs superb, care te va ajuta să te simți încrezătoare și să răsfeți unghiile tale cu cele mai bune ingrediente din domeniu.