Cauciuc baza de gel lac de unghii french-ul cu шиммером , Rubber Base Coat French, 8 ml, Global Fashion 003

Codul produsului: 2125
Soldul stocului: nu avem în stoc
16 ron
14,40 ron
-10%
3,22 €
3,45 $
(4)
28 cumpărat
(4)
28 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 283
Numărul de produse î ntr-o cutie 12
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 003
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2022-05-07 13:33:23
5

Aici și am livrat o sticlă spartă((((still a luat încă departe, pentru că pauza în mod clar pe gât, fără așchii, și pachetul aproape uscat, comandat la o reducere foarte bună, și ca un cadou pus frecare, și cum ar fi fost de gând să comandați)))) și aplicator. Baza în sine îndeplinește așteptările - gros, saturat de culoare roz frumos, cu o mulțime de strălucire, cu o întârziere, dar se uniformizează, pensula este netedă, ia bine materialul. P. S. Pe fotografie este un cadou frecat pe această bază

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2022-02-20 07:50:44
5

Bună bază, groasă. Fiicei mele i-a plăcut foarte mult. A venit fără număr din anumite motive ¯\_(ツ)_/¯. Umplutura este bună. A fost un pic stratificată, dar s-a amestecat ușor. A durat două săptămâni pentru a fi pusă deoparte. Au pus o frecare verde ca un cadou.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2022-02-16 06:29:13
2

Am cumpărat o bază, sperând că totul va fi super. dar a venit stricată, deși data de expirare este proaspătă, Cum vom rezolva această problemă?

GlobalFashion

Bună ziua, ne pare rău să aflăm că v-ați confruntat cu această situație. Ne cerem scuze sincer și suntem gata să vă rezolvăm problema! Vă rugăm să contactați departamentul nostru de vânzare cu amănuntul prin orice modalitate convenabilă pentru dvs. prin telefon +7-915-394-62-88, vom rezolva cu siguranță și vă vom rambursa. Așteptăm apelul dumneavoastră! Cu stimă, echipa Global Fashion.

2021-12-26 19:27:31
5

Am primit baza și am fost foarte dezamăgită, când am deschis-o acasă am văzut o textură uscată cu cocoloașe, nu am înțeles deloc ce era! Cunosc și lucrez cu această companie de mult timp, dar nu am văzut niciodată așa ceva. M-am gândit că ar putea fi înghețată, afară erau -22 de grade, dar am mers pe stradă doar 10 minute. L-am pus deschis a doua zi am văzut, nu foarte mult retras, dar consistența tot nu este clară: de s sughițuri lichid transparent, iar mirosul este îngrozitor. Voi face un retur. Dacă este necesar, voi face o fotografie.

GlobalFashion

Bună ziua! Contactați-ne prin telefon +7-915-364-62-88, trimiteți-ne o fotografie și vom rezolva rapid această problemă! Cu respect, echipa Global Fashion.

2021-11-24 18:40:54
5

Nu iau prima dată când această bază de companie, uzură excelentă. De data aceasta a venit o sticlă cu un cadou, frecare. Mulțumesc furnizorului. Sticla este curată, nu curge, ambalată bine.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2021-10-07 19:50:26
4

Baza este foarte frumoasă, strălucire fină, tonuri pastelate frumoase, dar trebuie să o amesteci înainte de aplicare, deoarece este stratificată. Este vâscoasă, se trage.

GlobalFashion

Bună ziua! Vă mulțumim că ați ales produsele companiei noastre. Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs., ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim achiziții de succes și bună dispoziție! Cu sinceritate, echipa Global Fashion.

2021-10-03 12:22:43
2

Baza este plină de cocoloașe, aruncați-o.

GlobalFashion

Bună ziua! Vă mulțumim că ați ales produsele companiei noastre. Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs., ne ajutați să devenim mai buni! Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +7-967-088-84-50, să specificați care a fost numărul cu defectul și vom încerca să găsim o soluție la această situație. Așteptăm apelul dumneavoastră! Cu stimă, echipa Global Fashion.

FRENCH RUBBER BASE COAT CU SHIMMER
Permite ascunderea tuturor imperfecțiunilor

Se polimerizează bine sub toate lămpile

aplicare uniformă

rezistență bună

potrivit pentru uniformizare

îndepărtare ușoară

potrivit pentru unghii subțiri

cauciucul întărește placa unghiei

AVANTAJE:

French Rubber Base Coat cu străluci vă permite să vă pregătiți corect și rapid unghiile pentru un desen franțuzesc, precum și să creșteți aderența unghiilor cu culoarea designului. Baza este excelentă pentru manichiură de tip french, pentru a le face mai spectaculoase, estetice și de lungă durată. Folosirea unei astfel de baze economisește timpul meșterului, deoarece nu necesită o culoare suplimentară înainte de aplicarea zâmbetului, iar unghia are un aspect subțire și natural.
CULORI:
01
06
05
04
03
02
8083
8084
8085
8088
8087
8086

Baza sub gel lac pe cauciucului baza este potrivit pentru nivelare unghii. Baza suficient să se usuce 1 minut la lampa UV sau 10 secunde în gheata de lampă. Baza de crește носку șelac până la 4 săptămâni. Comanda baza de sub gel lac în Rusia, puteți în site-ul oficial al Global Fashion

Cauciuc baza de gel lac de unghii French-ul cu шиммером, Rubber Base Coat French, 8 ml, Global Fashion 003, este o variantă inovatoare a bazei de lac de unghii, care aduce mai multe avantaje față de variantele tradiționale.

Aceasta baza de gel lac de unghii vine cu o textură de cauciuc, asigurând o fixare puternică a lacului de unghii, prevenind scorojirea sau du-te la culori încețoșate.

Pe lângă aceasta, baza de gel lac de unghii French-ul cu шиммером, Rubber Base Coat French, 8 ml, Global Fashion 003, adaugă o notă de strălucire manichiurii dvs., prin presăratul de шиммер, lucru care o face să fie unică.

Odată aplicată, baza se întărește sub lumina UV, asigurând o protecție totală împotriva zgârieturilor și a uzurii pe termen lung. De asemenea, ea poate fi utilizată pentru a crea aspectul clasic french manichiura, sau ca baza pentru alt tip de lac de unghii.

Recomandăm să se utilizeze un strat subtire de baza de gel lac de unghii French-ul cu шиммером, Rubber Base Coat French, 8 ml, Global Fashion 003, înainte de a aplica lacul de unghii preferat, astfel încât să se obțină cele mai bune rezultate.

De asemenea, este important să menționăm că această baza de gel lac de unghii nu conține substanțe chimice dăunătoare și este sănătoasă pentru unghiile tale.

În concluzie, baza de gel lac de unghii French-ul cu шиммером, Rubber Base Coat French, 8 ml, Global Fashion 003, este o alternativă excelentă și inovatoare la bazele tradiționale de lac de unghii, oferind o fixare puternică și o strălucire unică manichiurii dvs.