Disc pentru стемпинга ck-16

Codul produsului: 10539
Soldul stocului: nu avem în stoc
12 ron
10,80 ron
-10%
2,41 €
2,60 $
2 cumpărat
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 79
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Discul pentru stamping CK-16 este un instrument esential in lumea manichiurii creative. Acest disc este destinat pentru a crea imagini unice si senzationale pe unghiile clientilor dumneavoastra. Indiferent daca sunteti un profesionist in domeniu sau un pasionat, CK-16 va fi perfect pentru a va ajuta sa creati modele si modele complexe si interesante.

Designul unic al discului inclus 14 imagini, fiecare cu un model diferit, ce poate fi transferat pe unghii in mod simplu si eficient. Acesta disc ofera modele de flori, comori, forme geometrice si multe altele, totul in dimensiuni variate care se vor potrivi pe orice forma de unghie si pentru orice gust personal.

Cu ajutorul acestui disc de stampila CK-16 puteti sa creati modele unice si originale, alegandu-va propria schema de culori si decoratiuni pentru a crea efecte visuale impresionante pe unghii. Datorita dimensiunilor compacte, acest dispozitiv poate fi usor transportat oriunde doriti, asadar puteti sa il luati cu dumneavoastra oriunde doriti sa faceti o manichiura frumoasa si originala.

CAteva sfaturi rapide pentru a utiliza discul de stampila CK-16 includ aplicarea unui strat subtire de lac de unghii pe designul ales si apoi presarea stampilei din disc pe lac, dupa care aplicati usor si uniform pe unghie. Este important sa fie feriti de murdarirea zonei deseinate, precum si sa indepartați orice exces de lac de unghii din jurul acesteia, astfel incat modelul sa fie clar si precis.

In concluzie, discul de stampila CK-16 este o unealta indispensabila in lumea manichiurii creative si va ajuta sa creati modele unice si colorate pe unghiile clientilor dumneavoastra. Asigurați-vă că îl aveți la îndemână oriunde mergeți, si veti putea oferi un serviciu special si original in orice loc.