Cum se face epilarea fără durere

{ $article->title }}

Există o serie de metode alternative de îndepărtare a părului fără durere, așa că asigurați-vă că le acordați atenție.

- Ciclul feminin. Există faptul că prima fază a ciclului este cea mai potrivită pentru îndepărtarea părului nedorit. Prima fază a ciclului feminin este la câteva zile după încheierea menstruației.

- Un moment specific al zilei. Cea mai nedureroasă perioadă dintr-o zi este ora 16.00 - 18.00. Încercați să faceți îndepărtarea părului în acest moment.

- Lungimea firelor de păr. Acest lucru joacă, de asemenea, un rol important, deci epilează părul scurt care tocmai a crescut.

  - Aburirea pielii. Pentru unele fete, a face o baie sau o baie fierbinte înainte de îndepărtarea părului este eficient, așa că încercați-l dacă nu ați găsit metoda dvs. eficientă de ameliorare a durerii.

- Alcool. Frecați pielea și epilatorul înainte de procedură cu alcool medical. După cum a demonstrat experiența multor clienți, aceasta este o metodă destul de eficientă.

- Masaj local. Masează independent zone mici ale pielii imediat înainte de epilare.

Desigur, femeile se confruntă în mod constant cu dificultăți în procesul de îngrijire a corpului lor, dar dacă există metode excelente pentru a facilita anumite proceduri și pentru a reduce durerea, atunci de ce să nu le folosim? Dacă utilizați regulile de mai sus, veți vedea curând că, de fapt, excesul de păr nu este o problemă.


Data: 22.07.2019 23:29 Vizualizări: 1408