Ce formă de unghii este potrivită pentru tine?

{ $article->title }}


În timpul manichiurii, cea mai importantă problemă este selectarea nuanței și designului potrivit. Dar, din păcate, acest lucru este departe de toate dificultățile. Merită să ne amintim că astăzi există patru tipuri de forme diferite de unghii. Dar care să aleagă, fiecare decide pentru sine complet individual. Merită să ne amintim că acum câțiva ani forma unghiilor s-a schimbat în conformitate cu tendințele sezonului, dar acum aceste granițe clare se estompează treptat. Acum, nu există fațete și reguli specifice. Acum există doar dorințe ca manichiura să reflecte stilul, să se potrivească cu imaginea, iar forma să se potrivească perfect formei și lungimii degetelor.

În primul rând, trebuie să înveți cea mai importantă regulă - toate unghiile, indiferent de formă ar trebui să aibă aceeași lungime. În cazul în care o unghie este ruptă, este inutil să-i pară rău pentru restul, deoarece numai în acest caz, unghiile vor arăta estetic.

Toți experții susțin că forma gălbenelei trebuie să reflecte complet forma cuticulei. În procesul de manichiură, unghiile trebuie să fie date fie ovale, fie, rotunde, sau orientate, sau rotunjite, sau pătrate.

Cea mai ideală formă de unghii este considerată ovală, deoarece este potrivită numai pentru proprietarii de mâini perfecte și elegante.

Cea mai convenabilă, confortabilă și practică formă este considerată a fi rotundă, deoarece în acest caz, unghia iese ușor din vârful degetului. În acest caz, toate marginile libere trebuie tăiate periodic sub formă de semilună. Dacă arhivați marginile într-o linie dreaptă, puteți obține o formă pătrată. Ei bine, lungimea depinde complet de preferințele individuale.

De asemenea, nu uitați că unghia trebuie să iasă din marginea vârfului degetului, cel puțin un milimetru. Ei bine, forma unghiilor trebuie aleasă în funcție de cuticule, forma și lungimea degetelor, precum și de patul unghiilor.

Înainte de a lua o decizie, în primul rând, este necesar să vă imaginați vizual cum vor arăta fiecare dintre formele dvs. pe mână. În mod ideal, puteți tăia unghiile fiecăreia din forme din hârtie simplă și atașa modele la degete. După cum spun ei, este mai bine să măsoare de șapte ori și să tai o singură dată. Doar dacă ești încrezător în decizia ta, poți continua cu acțiuni.

Selectarea formei unghiilor conform cuticulelor

Cuticula este de trei forme principale: triunghiulară, pătrată și ovală. De asemenea, forma unghiilor poate fi selectată în funcție de convexitatea plăcii de unghii, poate fi plană și convexă.

· În cazul în care cuticula are o formă ovală cu o formă plană a plăcii unghiei, orice formă este potrivită, pentru forma convexă a plăcii - pătrat.

· În cazul în care cuticula are o formă pătrată, dar unghiile, respectiv, ar trebui să fie pătrate.

· În cazul în care forma cuticulei este aproape de triunghi, este mai bine să optați pentru o formă ascuțită sau ovală a unghiilor.

Alegerea formei unghiilor în funcție de forma și lungimea degetelor

Forma rotundă a unghiilor este ideală pentru cei care au mâini mari, degete mari și palme largi. Forma rotundă a unghiilor arată bine dacă unghiile sunt scurte, adică nu ies dincolo de vârful degetului cu mai mult de trei milimetri.

Forma pătrată a unghiilor va arăta grozav pe mâinile acelor femei care au degetele lungi subțiri, mâinile înguste și dacă, desigur, există unghii rotunde după natură. Alegând această formă de unghii, puteți alege absolut orice lungime, deoarece unghiile pătrate arată foarte bine atât scurt cât și lung.

Forma ovală a unghiilor este ideală pentru orice formă a degetelor și a mâinilor și, în plus, această formă a unghiilor întinde vizual degetele. Și în cazul în care degetele sunt scurte și pline, aceasta este considerată în general o opțiune ideală. În acest caz, lungimea unghiei poate fi oricare.

Forma de unghii ascuțită, sau cum mai este numită, este perfectă pentru cei care au unghii cu lungime lungă sau medie.

Merită să ne amintim că degetele trebuie să fie subțiri și lungi. În cazul în care degetele sunt dolofan, atunci forma ascuțită a unghiilor poate încălca pur și simplu proporțiile generale ale periei. Pe unghiile de această formă, o manichiură perforată, exotică sau fantastică sau o manichiură clasică franceză va arăta grozav. Având această formă de unghii, puteți experimenta cu manichiura.


Data: 22.07.2019 23:09 Vizualizări: 5976