Acoperirea unghiilor cu efect de oglinda

{ $article->title }}

Una dintre cele mai elegante și elegante opțiuni pentru manichiură este o acoperire cu oglindă a unghiilor.

Sticla spartă cu efect de fragmente colorate sau oglindă pe unghii poate fi, de asemenea, atribuită aceleiași categorii. A apărut ca o idee la modă în Coreea - și s-a răspândit rapid printre fashionistele din întreaga lume datorită designului său care se joacă în razele luminii.

Ei bine, una dintre cele mai proaspete și mai curioase metode de a face unghiile oglindite astăzi este „manichiura cromată” - creată folosind un pigment oglindă sau o pulbere strălucitoare. Și lac de gel, pe suprafața căruia se pudrează bine această pulbere.

Pigmentul pentru manichiura cu oglinzi din versiunea importată poate avea diferite denumiri - fie că este vorba de pulbere de oglindă, de pudră cromată, de pigment cromat, de pulbere cu sclipici și altele. Esența sa este una: este cea mai mică pulbere de aluminiu, concepută să se frece pe suprafața bazei de lac și să îi ofere strălucire.

Nuanțele de pigment pot fi, de asemenea, diferite: cel mai adesea este argint, aur, aur alb, perle. Dar, stabilindu-vă un obiectiv, la vânzare puteți găsi opțiuni de culoare pentru pudră pentru manichiură într-un stil metalic. Și chiar nuanțe de cameleoni, jucându-se pe unghii cu diferite tonuri de albastru, verde, violet și roz.

În ceea ce privește culoarea hainei de bază - lac de gel, atunci când creați o manichiură clasică cu oglinzi, aceasta este negru profund. Fiind cel mai bun fundal pentru un finisaj strălucitor.

Cu toate acestea, nimeni nu interzice experimentarea cu alb sau cu alte culori, chiar până la o nuanță strălucitoare și neon, așa cum au făcut stilistii salonului Companiei de unghii poloneze (ilustrat mai sus). Deși efectul oglindă în acest caz este neclar și implicit.

Data: 22.07.2019 23:06 Vizualizări: 1156