Despre extensiile genelor

{ $article->title }}


Trebuie menționat imediat că există 2 tipuri de extensii - pachete (tradiționale) și un cilium (tehnologie japoneză). Folosind extensia pachetului, puteți întâmpina disconfort și mâncărime atunci când cilii încep să crească.

Genele întinse pe rând vor arăta mai bine, vor arăta mai naturale și mai îngrijite. În plus, nu veți simți disconfort dacă procedura este efectuată corect și nu ați existat contraindicații.Specialiștii în numeroase saloane și acasă oferă utilizarea cilia pentru a crea o imagine diferită. Genele false pot arata ca ale lor. Maestrul se poate oferi să le lipiți în 2 rânduri sau să creeze un efect 3D prin lipirea mai multor cili artificiali pe cont propriu. De asemenea, stăpânii realizează imagini creative la cererea clientului.

Puteți alege, de asemenea, lungimea, ondularea și calitatea materialului. Materialul merge de la 8 la 12 mm lungime. Ar trebui să alegeți dimensiunea medie, astfel încât imaginea să fie mai naturală. În ceea ce privește calitatea materialului sursă, puteți alege păr natural (sable, nurcă, mătase) sau artificial.


Ce genele sunt cele mai utilizate pentru construcție, decideți. Experții recomandă însă alegerea unui material natural, deoarece masa artificială a fibrelor care poate provoca alergii.

Folosind lipici, puteți face efectul dermatografului. Adezivul este transparent și negru. Adezivul transparent va masca urmele aderențelor, iar negrul va face ochii mai expresivi.
Data: 22.07.2019 15:25 Vizualizări: 502