Colorarea părului Ombre

{ $article->title }}

Ombre este cea mai recentă modă. Tradus din limba franceză, cuvântul „ombre” înseamnă „întunecat, cu umbră”. Efectul obținut cu o astfel de vopsire este similar cu efectul părului ars.

Adică, colorarea clasică a ombrelor este clarificarea vârfurilor cu o tranziție lină la rădăcinile întunecate. De regulă, vârfurile luminează până la 8 tonuri, culoarea intermediară până la 4, iar rădăcinile rămân intacte sau le conferă o nuanță mai închisă, în contrast cu vârfurile de lumină.

Dar, pe lângă aceasta, există și modalități de a vopsi părul în acest stil.

Ombre clasic

Se caracterizează prin două pete tonale cu o tranziție uniformă, astfel încât linia de tranziție a celor două culori este slab exprimată, netedă.

Deoarece acesta este un clasic, de regulă, culorile sunt selectate aproape de nuanțele naturale, de exemplu: maro deschis; Miere; Cafea Ciocolată

Când colorați, puteți alege o nuanță care va fi radicală și cum să pictați vârfurile.

Ombre inversă

O opțiune puțin mai populară. Procesul, tehnica și alegerea nuanțelor sunt similare ombrei clasice. Dar diferența este în succesiunea culorilor.

Adică, în cazul ombrei inversă, o nuanță de lumină este mai aproape de rădăcini și întuneric la vârfuri.

Ombre vintage

Această tehnică de colorare este similară cu versiunea clasică a ombrei, dar în cazul ombrei vintage, accentul se pune pe crearea efectului părului regăsit la rădăcini. Linia este mult mai subțire, complet invizibilă.Ombre transversal

Tehnica de colorare este destul de complexă și necesită abilități și cunoștințe. Esența ombrei transversale este o tranziție foarte lină de la lumină la mai saturată.

Pentru a obține o culoare uniformă la vârfuri, exploatarea este folosită la nivelul ales de client și de umbră.

Ombre color

O tehnică similară vă permite să jucați fantezie și să alegeți orice, chiar și cea mai neobișnuită nuanță. În acest caz, mai multe culori și nuanțele lor pot fi utilizate simultan. O astfel de vopsire se poate face folosind coloranți profesioniști sau folosind pasteluri pentru păr.

Sfaturile albastre pe părul brun arată foarte frumos. Tendința de culoare ombre este nuanțele roz, liliac, albastru și violet în combinație cu castanul natural sau culoarea părului negru. Deci, puteți alege modul în care vor fi aranjate culorile, secvența lor și lățimea șuviței.


Data: 22.07.2019 15:00 Vizualizări: 285