EXPOZITIE COSMOBEAUTY 2024

EXPOZITIE COSMOBEAUTY 2024
Stimați clienți, suntem încântați să vă invităm la COSMBEAUTY 2024, cel mai prestigios eveniment din România dedicat industriei de manichiură-pedichiură, cosmetologie, machiaj și multe altele! În perioada 7-10 iunie 2024, vă așteptăm cu drag în Sala Polivalentă București pentru a descoperi cele mai recente tendințe în domeniul manichiurii de la Global Fashion și să descoperiți gratuit sectretele unor lucrări calitative dar ultrarapide împreună cu instructori profesioniști.

.


.


Produsele Global Fashion sunt cunoscute pentru calitatea lor în industria de îngrijire a unghiilor de peste 16 ani. Sub sloganul „World Famous”, brandul nostru este un lider recunoscut în piața de îngrijire a unghiilor, câștigând încrederea consumatorilor din peste 5 țări. Cu o gamă vastă de produse, Global Fashion domină producția mondială de articole pentru îngrijirea și modelarea unghiilor. Dar nu ne oprim aici – oferim și produse de top pentru epilare și îngrijirea părului, continuând să satisfacem nevoile clienților noștri cu excelență și inovație.

.


Avem CELE MAI BUNE OFERTE pentru comercianții EN-GROS

.


Vă invităm să ne vizitați standul la expoziție, unde veți putea descoperi în detaliu produsele noastre, să le testați personal și să beneficiați de ofertele noastre speciale.

.


Alăturați-vă pentru a experimenta lumea fascinantă a industriei manichiurii!

Data: 04.06.2024 14:45 Vizualizări: 54