Modele de unghii french pentru lunai iunie 2024: 24 cele mai noi si originale idei

Modele de unghii french pentru lunai iunie 2024: 24 cele mai noi si originale idei
Luna iunie marchează începutul oficial al verii și debutează sezonul manichiurii de vară. În acest an, se preconizează că nuanțele preferate de lac de unghii pentru vară vor evolua către o manichiură french elegantă. De la accente colorate rafinate până la interpretări sofisticate ale manichiurii french decorate cu nail art, există o varietate de opțiuni pentru a inova aspectul clasic al vârfului alb. Iată câteva idei preferate de manichiură stil french de vară care se anunță a fi extrem de populare.


01 Curcubeu dublu

.


Adorăm această reinterpretare vibrantă și veselă a manichiurii duble French, realizată într-o paletă vibranta de culori curcubeu. Conturarea delicată a vârfului unghiei și a zonei de sub ea cu o linie subțire de ojă într-o nuanță mai închisă conferă un aspect elegant și prelungit vizual unghiilor. Această manichiură este remarcabilă pe unghiile de orice formă, însă strălucește cu adevărat pe unghiile în formă de migdale.

(4)
41 cumpărat
ID: 2352
26 ron
23,40 ron
-10%
(5)
42 cumpărat
ID: 11014
14 ron
12,60 ron
-10%


02 Unghii zebră

.


Unghiile cu animal print nu mai sunt o noutate. Ba dimpotrivă, devin din ce în ce mai populare, reprezentând o modalitate amuzantă și jucăușă de a adăuga un strop de excentricitate la imaginea ta. Combinate cu o manichiură french colorată, spre exemplu, aceste unghii capătă un aspect neașteptat și original.

(5)
388 cumpărat
ID: 2423
26 ron
23,40 ron
-10%
(5)
193 cumpărat
ID: 2567
27,50 ron
24,75 ron
-10%

(5)
74 cumpărat
ID: 2306
26 ron
23,40 ron
-10%

03 Ambalaj colorat

.


Manichiura french este un stil care se bucură de o libertate creativă extraordinară - fie că optezi pentru o abordare clasică, cu vârf alb pe unghii naturale, fie că alegi să experimentezi cu culori vibrante pentru un aspect mai îndrăzneț. În special pentru vară, poți să pui în valoare unghiile cu nuanțe strălucitoare ale curcubeului, precum verdele, rozul, coralul și albastrul, aducând astfel un strop de veselie și prospețime în aspectul tău tradițional franțuzesc.04 Vârfuri cromate

.05 Curcubeu în stil gradient

.


Imprimarea unui gradient curcubeu pe unghiile tale este modul instant de a-ți pregăti stilul pentru vară. Printr-un strat subțire de culoare, delicat aplicat în vârful unghiei, manichiura french curcubeu capătă o aură de eleganță și sofisticare. Este alegerea ideală pentru cei dornici să experimenteze ceva nou și plin de culoare, fără a se angaja într-o manichiură french tradițională. Acest stil permite adăugarea unei accente estivale la ținuta ta, menținând totodată un aer clasic și rafinat.


06 Vibrații florale

.


Manichiura de vară este întotdeauna o alegere potrivită, mai ales atunci când vine vorba de unghii pline de culoare și creativitate. Cu cât există mai multă varietate și detalii colorate, cu atât mai spectaculoasă devine această expresie artistică. Ceea ce adorăm cel mai mult la acest stil este faptul că fiecare unghie este o mică pânză în sine, cu propriul său design unic, însă în ansamblu, totul se îmbină armonios. Continuă să îți menții manichiura luminoasă și neconvențională, folosind-o ca sursă de inspirație pentru următoarea ta vizită la salonul de manichiură.


07 French în culori pastelate

.


O metodă simplă de a adăuga strălucire manichiurii tale este prin adoptarea unei manichiuri french pastelate cu accente subtile de culoare deschisă. De exemplu, poți adăuga accente roșii pe degetul mic și pe degetul mare. Prin utilizarea nu doar a unei singure culori, ci a nuanțelor armonioase, vei obține o versiune elegantă a manichiurii french clasice, cu un aer de proaspăt și de vară.


08 Manichiura french cu vișine

.

(5)
55 cumpărat
ID: 2582
26 ron
23,40 ron
-10%

09 Galben și verde

.


Galbenul  împreună cu verdele intens formează alegerea perfectă pentru un stil de vară. Această combinație de culori îți aduce aminte de prospețimea citricelor și conferă un aspect sofisticat fără să fie prea rigid. Este deosebit de minunat că ambele nuanțe au aceeași saturație, ceea ce le permite să se completeze armonios, mai degrabă decât să se concureze.

(5)
43 cumpărat
ID: 2598
26 ron
23,40 ron
-10%
(5)
64 cumpărat
ID: 11019
14 ron
12,60 ron
-10%

10 Albastru electric

.


În acest sezon estival, moda pentru manichiura french cu contur grafic se preconizează că va deveni și mai populară. Versiunea estivală a acestui stil depășește deja nuanțele tradiționale de alb și nude, incluzând o varietate de tonuri de albastru, de la neon strălucitor până la pasteluri delicate. O linie subțire care conturează atât partea superioară, cât și cea inferioară a unghiei creează un efect de spațiu negativ, aducând o notă avangardistă. Trebuie să recunoaștem: această tendință este cu adevărat hipnotizantă!

(4)
47 cumpărat
ID: 2216
26 ron
23,40 ron
-10%

11 Verde mentă

.


(5)
18 cumpărat
ID: 2576
26 ron
23,40 ron
-10%
12 Îndrăgostit de culoarea galbenă

.


Vara anului 2024 proclamă că galbenul va deveni protagonist nu doar în lumea modei, ci și în arta manichiurii. Dacă nu ești adeptul unui strat dens de ojă, poți adopta această tendință printr-o abordare mai subtilă. Prin adăugarea unor accente, poți integra perfect culoarea galbenă în manichiură. De exemplu, pe o bază de unghii neutră, poți aplica oja galbenă în mod strategic, concentrându-te doar pe vârfuri. Cu ajutorul elementelor de nail art floral și pietre prețioase, poți adăuga o notă de eleganță și rafinament, creând astfel o fuziune armonioasă de stiluri.

(5)
43 cumpărat
ID: 2598
26 ron
23,40 ron
-10%

13 Unghiile contrastante cu curcubeu

.


Pentru o manichiură plină de veselie și strălucire, am o idee minunată pentru tine! Începe cu o bază neutra în nuanțe de bej și adaugă un twist cu un French dublu. Alege nuanțe pastelate pentru un aspect jucauș și completează cu o culoare mai vibrantă pentru un efect wow. Cu acest design, vei ridica cu siguranță moralul oricui!


14 Unghii nepotrivite

.


Niciodată să nu te limitezi la un singur stil de nail art! Descoperă bucuria unei manichiuri eclectice, în care fiecare unghie devine o mică operă de artă unică. Fuzionează diverse stiluri - de la o manichiură french reinterpretată în culori vibrante, la grafică inspirată din carouri sau paleta retro - pentru a crea un look de vară plin de personalitate și distracție. În lumea nail art-ului, nu există reguli rigide sau combinații interzise, așa că lasă-ți imaginația să zboare și fii atât de creativă pe cât îți dorești!


15 Unghii model french cu pietre

.16 Roz pe roz

.