Tendinte si modele de unghii pentru vara anului 2024

Tendinte si modele de unghii pentru vara anului 2024
Cu siguranță, vara este momentul perfect pentru a aduce un strop de prospețime și culoare în rutina noastră de înfrumusețare, iar manichiura este o modalitate minunată de a face acest lucru. De la modele florale delicate pe unghii până la nuanțe strălucitoare și vibrante de lac de unghii, există o varietate de opțiuni incitante pentru a experimenta în acest sezon. 

Așa că pregătește-te să fii inspirat de cele mai recente tendințe în materie de manichiură de vară și să îți răsfeți unghiile cu designuri pline de viață și personalitate!


01 Unghii abstracte

.


Vara este un festival al culorilor vibrante, iar această manichiură îndrăzneață în albastru electric este modul perfect de a întâmpina acest sezon plin de viață. Dă-i un plus de dinamism adăugând modele abstracte multicolore pe câteva dintre unghii.

 
(5)
42 cumpărat
ID: 11014
14 ron
12,60 ron
-10%
 
02 Manichiura stil french tropicală

.


Pentru a conferi manichiurii tale florale model french o notă tropicală, alege o paletă de culori verzi, albastre și albe. Această combinație între unghiile monocrome, vârfurile french și modelele florale va crea un look interesant și proaspăt.


(5)
193 cumpărat
ID: 2567
27,50 ron
24,75 ron
-10%

03 Unghiile colorate de crocodil

.


Printul de crocodil rămâne în vogă și ce modalitate mai bună de a sărbători decât cu o manichiură statement? Unghiile în formă pătrată, care combină culori îndrăznețe și pastelate, vor fi alegerea perfectă pentru a completa acest trend chic.


04 Unghii Ombré

.


Desigul acestei manichiuri în formă de migdală este cu adevărat la nivel înalt. Fiecare nuanță ombré este îmbogățită cu perle și pietre prețioase, aducând un farmec unic și o strălucire vie întregului design.


(5)
71 cumpărat
ID: 2350
26 ron
23,40 ron
-10%
55 cumpărat
ID: 14507
12 ron
10,80 ron
-10%

05 Unghii neon

.


Această manichiură neon evocă cu nostalgie tendințele modei din anii '90 și începutul anilor 2000. Culorile strălucitoare de roz, galben, portocaliu și albastru, aplicate cu migală pe fiecare unghie, conferă un aspect elegant și creativ. Sclipirile luminoase atrag atenția și adaugă un strop de veselie și îndrăzneală, transformând fiecare unghie într-o mică operă de artă.


06 Unghii cu valuri albastre

.


Modelele albastre ondulate aduc o notă de distracție și prospețime, creând o atmosferă vibrantă. Liniile ondulate albe conferă un aer lejer și stil look-ului, elevându-l la un nivel superior de eleganță și rafinament.

(4)
23 cumpărat
ID: 2561
26 ron
23,40 ron
-10%
(5)
193 cumpărat
ID: 2567
27,50 ron
24,75 ron
-10%


07 Unghii verzi aurii

.


Despre acest aspect, detaliile cromate aurii atrag imediat atenția, dar o privire mai atentă dezvăluie un elegant efect ombré verde, care adaugă rafinament și profunzime aspectului.


08 Unghii cu detalii nepotrivite

.


Este incredibil să ai un design diferit pe fiecare mână! Pe mâna stângă, foliile aurii strălucesc, iar pe cealaltă, dungi galbene îi conferă unicitate. Combinând cele două stiluri, rezultă un aspect absolut original și deosebit.

105 cumpărat
ID: 5162
2 ron
1,80 ron
-10%
09 Unghii în culori pastelate cu bombe florale

.


Într-o armonie vibrantă a culorilor, această manichiură îmbrățișează farmecul verii într-o paletă îndrăzneață de albastru deschis, verde și galben. Aceste tonuri se contopesc într-o diversitate captivantă, creând compoziții uimitoare pe unghiile tale. De la modele florale delicate, până la forme abstracte îndrăznețe, designul acestei manichiuri este o combinație perfectă de rafinament și expresivitate. Fiecare detaliu contribuie la crearea unei imagini unice și captivante, perfectă pentru a te încânta în lungile zile de vară.


10 Unghii roz

.


Unghiile pătrate au cunoscut o creștere semnificativă în popularitate în ultima perioadă, iar acest set roz este cu adevărat perfect pentru oricine dorește să fie în pas cu ultimele tendințe. Dungile fucsia strălucitoare de pe fiecare unghie adaugă un farmec aparte acestei manichiuri, conferind un aspect vibrant și elegant.


11 Unghii stil french jucăușe

.


Manichiura french poate fi îmbunătățită și personalizată pentru a-ți reflecta stilul unic. În această reinterpretare, fiecare unghie este împodobită cu delicate vârtejuri pastelate, creând modele vibrante și pline de culoare. Acest detaliu adițional transformă o simplă manichiură french într-o expresie strălucitoare și distinctivă a personalității tale.


12 Unghii cu o aură strălucitoare

.


Stilul aura continuă să fascineze lumea manichiurii, iar vara aceasta nu face excepție. Culorile perfecte alese sunt rozul delicat și lavanda subtilă. Pentru un plus de strălucire și farmec, poți adăuga pietre strălucitoare pe unghii, transformând manichiura ta într-o veritabilă operă de artă.


2 cumpărat
ID: 9315
10 ron
9 ron
-10%

13 Manichiura neon în două culori

.


Această manichiură vibrantă și atrăgătoare pune în valoare toate culorile sezonului, de la galben neon la verde. Prin combinarea a două nuanțe pe fiecare unghie, se creează un design dinamic și plin de viață.


(5)
88 cumpărat
ID: 10992
14 ron
12,60 ron
-10%
14 Unghii de culoarea apusului de soare

.


O manichiură ombré portocalie este cu adevărat răcoritoare pentru vara aceasta. Dacă adaugi și accente 3D sub formă de picături de rouă, manichiura ta devine o adevărată operă de artă, perfectă și unică pentru acest sezon.


15 Unghii cu culori festive

.


Chiar dacă unghiile tale sunt scurte, nu trebuie să renunți la idei îndrăznețe și pline de culoare pentru manichiură. Acest set prezintă flori mari și detaliate pe fiecare unghie, creând o atmosferă distractivă și expresivă. Arată-i acest design manichiuristei tale - cu siguranță va găsi în el inspirație creativă.


16 Unghii florale în stil de plajă

.


Manichiura aceasta pare să captureze esența unei brize ușoare de plajă. Gradientul subtil strălucește cu nuanțe calde de apus de soare, iar modelele florale elegante, meticulos așezate pe marginile fiecărei unghii, adaugă un farmec aparte. Acest design de vară nu doar încântă ochiul, ci și inspiră o senzație de nepăsare și bucurie.


17 Unghii tropicale ultra-luminoase

.18 Unghii piersică

.


Această manichiură îmbină în mod armonios două nuanțe discrete: o piersică delicată și un albastru liniștitor. Rezultatul este un design captivant, care atrage privirile datorită farmecului său neobișnuit.


19 Manichiura cu lămâie

.


Manichiura cu lămâie este senzațională pentru vara asta!


20 Unghii curcubeu

.


Transformă-ți manichiura într-o veritabilă operă de artă de vară, alegând o schemă de culori vibrante care poate înveseli chiar și cea mai plictisitoare zi!


21 Unghii de vară în stil apus de soare

.


Îmbrățișându-ne cu delicatețe sufletul, apusul de vară este o călătorie fascinantă în universul culorilor și inspirației. Îndrăznim să capturăm această magie pe unghii, transformându-le în opere de artă cu nuanțe incendiare de galben și portocaliu, care dansează în lumina căldurii și energiei acestei perioade de basm a anului.


22 Unghii verzi neon

.


Cu siguranță, nimic nu te îndeamnă mai mult să te bucuri de vara decât o manichiură verde vibrantă. Optează pentru o nuanță neon pentru a amplifica energia și vibrația acestui sezon minunat.