Diferentele dintre gel, gel vopsea si oja semipermanenta

Diferentele dintre gel, gel vopsea si oja semipermanenta
Deși gelul, gel vopseaua și oja semipermanentă pot părea similare la prima vedere, există diferențe semnificative între aceste produse. Pentru a înțelege mai bine asemănările și diferențele dintre aceste sisteme de gel, vă recomandăm să citiți acest articol.


Ce este un gel pentru unghii?


Gelul este o substanță polimerică care se întărește sub influența lămpilor cu ultraviolete, similar ojei semipermanente. Însă, spre deosebire de acesta din urmă, gelul nu este folosit doar pentru acoperirea plăcii unghiilor, ci și pentru corectarea lungimii și formei acestora. Datorită structurii sale, permite crearea de modele interesante și întărirea unghiilor cu o grosime suplimentară.

Există geluri atât colorate, cât și transparente, variind în vâscozitate în funcție de scopul utilizării și de designul dorit. Prin densitatea sa, gelul netezește suprafața unghiei, conferindu-i un aspect estetic și îngrijit.


.
Caracteristicile gelului

- Un produs indispensabil pentru cei care au unghii fragile și subțiri;

- Utilizarea gelului menține manichiura impecabilă și cu luciu;

- Sistemele cu gel sunt o unealtă versatilă și inovatoare în realizarea designului de manichiură, oferind o gamă largă de posibilități creative;

- Necesită mai puțin timp pentru aplicare și uscare în comparație cu acrilicele și, practic, nu trebuie șlefuit.
---> Geluri UV pentru modelarea și extensia unhiilor - deschide linkul pentru a vedea catalogul


Ce este oja semipermanentă?


Oja semipermanentă este o inovație revoluționară care îmbină cele mai bune caracteristici ale ojei tradiționale cu durabilitatea și luciul gelului. Acest produs, a apărut pe piață relativ recent, dar și-a câștigat rapid popularitatea datorită beneficiilor sale remarcabile.

Astăzi, majoritatea tehnicianilor în manichiură utilizează oja semipermanentă în serviciile lor datorită cererii mari și a avantajelor evidente pe care le oferă. Dintr-o simplă invenție cosmetică, oja semipermanentă s-a transformat într-o necesitate pentru oricine își dorește un aspect impecabil al unghiilor, cu o rezistență îndelungată și un luciu de invidiat.


.


Caracteristicile ojei semipermanente

- Rezistență remarcabilă între două și patru săptămâni;

- Menține luciu pe parcursul întregii purtări și nu se estompează la vârfuri în a treia sau a patra zi, așa cum se întâmplă adesea cu oja tradițională;

- Oja semipermanentă nu numai că oferă un aspect atrăgător, ci și furnizează o protecție fiabilă pentru placa unghială împotriva daunelor cauzate de influențele mecanice externe. Acest strat protector nu doar întărește unghiile, ci le și consolidează, sporindu-le rezistența și sănătatea;

- Ojele semipermanente nu conțin substanțe nocive precum formaldehida, care este adesea găsită în ojele de unghii tradiționale;

- Formula sa unică nu doar permite crearea de modele voluminoase, ci și adăugarea de pietre, flori și alte elemente decorative. Datorită stabilității și durabilității sale, oja semipermanentă asigură conservarea pe termen lung a designului, deschizând în același timp posibilitatea de a da viață celor mai îndrăznețe idei, care ar fi greu de realizat cu oje tradițione;

- Nu are un miros puternic, așa cum sunt obișnuite ojele convenționale.

(5)
125 cumpărat
ID: 2587
26 ron
23,40 ron
-10%
(5)
55 cumpărat
ID: 12439
26 ron
23,40 ron
-10%Ce este gel vopseaua?


Gel vopseaua este un material dens, adesea utilizat de către meșterii în domeniul designului. De asemenea, este folosită pentru a crea frumusețe și eleganță pe suprafața unghiilor. De obicei, este comercializată în cutii de plastic, fiind disponibilă într-o varietate de nuanțe și consistențe. Acest material poate fi aplicat atât pe suprafața naturală a unghiei, cât și pe stratul de bază al acesteia, oferind un finisaj durabil și lucios. Este foarte apreciată pentru capacitatea sa de a crea linii subțiri și desene intricate, ceea ce o face ideală pentru expresia artistică în designul unghiilor.

.


Caracteristici

Textura gel vopselei este semivâscoasă, conferind o consistență care permite o aplicare precisă, fără a se întinde sau a forma bule. Este extrem de confortabilă în timpul aplicării, oferind o experiență plăcută în timpul manichiurei.

Gel vopseaua are o gamă largă de caracteristici:

- Dispune de o paletă largă de culori;

- Formulările pot fi amestecate pentru a obține o anumită nuanță;

- Se poate desena orice detaliu mic;

- Produsul se usucă numai după polimerizare, ceea ce înseamnă că designul poate fi ajustat chiar înainte de uscare;

- Nu este nevoie șlefuirea în exces a suprafeței unghiei înainte de aplicare;

- O alternativă excelentă al ojei semipermanente ca strat de bază de culoare solidă;

- Desenele cu gel vopsea au o suprafață frumoasă și culori contrastante;

- Manichiura cu gel vopsea durează 2-3 săptămâni;

- Vopseaua nu trebuie amestecată constant și se usucă lent, având nevoie de timp;

- Pigmentul nu se depune pe fundul borcanului;

- Are o consistență densă;

- Are o saturație excelentă;

- Utilizare economică.

Diferența dintre gel vopsea și oja semipermanentă


Gel vopseaua a fost inițial dezvoltată pentru a contura linii fine, monograme și alte detalii delicate. Oja semipermanentă nu este suficient de densă pentru a crea astfel de elemente precise.

Diferența între vopseaua de gel și oja semipermanentă constă în textura și pigmentarea lor. Vopseaua de gel este mai groasă și mai rigidă, în timp ce oja semipermanentă are mai multă flexibilitate și o saturație mai mică a culorilor.

Datorită rigidității sale, gel vopseaua nu este potrivită pentru a acoperi întreaga unghie sau pentru a crea o manichiură french. Încercarea de a face o manichiură stil french cu gel vopsea probabil va duce la ciobire.

Oja semipermanentă este ideală pentru a acoperi întreaga unghie și pentru a realiza o manichiură model french. În cazul în care culoarea albă a oje nu pare suficient de intensă, se poate adăuga o cantitate mică de gel vopsea (aproximativ 20-30%) pentru a îmbunătăți densitatea culorii.


Data: 17.05.2024 11:47 Vizualizări: 45