Modele de unghii cu gel in nuanta atemporala coral: 14 idei perfecte pentru vara

Modele de unghii cu gel in nuanta atemporala coral: 14 idei perfecte pentru vara
Cu siguranță, vara aduce cu sine o explozie de culoare în lumea manichiurii! Nuanțele vibrante de oja semipermanentă sunt în trend, iar printre ele, coralul este una dintre cele mai populare alegeri. Această culoare suculentă, într-o nuanță de roz-portocaliu, emană luminozitate și îndrăzneală, fiind capabilă să inspire o varietate de look-uri de manichiură.
Fie că optezi pentru o manichiură simplă, monotonă în nuanța de coral sau pentru o creație mai sofisticată, cu nail art complex, această culoare este cu siguranță întruchiparea stilului pentru sezonul cald. Iată 14 idei de manichiură în nuanțe de coral care să te inspire pe tot parcursul verii.


01 Coral clasic

.


Descoperă frumusețea subtilă a acestei manichiuri delicate, care pune în valoare nuanța vibrantă de coral. 

(5)
66 cumpărat
ID: 11028
14 ron
12,60 ron
-10%

02 Unghii ondulate

.


Dacă vrei ceva amuzant și original pentru manichiura ta, aruncă o privire la această capodoperă abstractă! Această creație îmbină armonios două nuanțe vibrante din paleta de culori coral.


03 Puncte dinamice

.


Această manichiură stil french elegantă în nuanțe de coral aduce un plus de viață cu ajutorul modelelor punctate, meticulos create pe fiecare unghie.


04 Unghii portocaliu-coral

.


Dacă ești deschis să încerci ceva nou, dar îți place totuși nuanța clasică de roșu preferată, poți să te orientezi către nuanțe mai portocalii. Aceasta este o modalitate excelentă de a adopta trendul nuanțelor de coral, fără să îți părăsești complet stilul unic și preferințele.

(5)
32 cumpărat
ID: 2575
26 ron
23,40 ron
-10%

05 Ombré clasic

.


Inimile noastre au fost cucerite de aceste unghii ombré coral superbe.

40 cumpărat
ID: 11872

06 Flăcări portocalii și albe

.


Jocul contrastant dintre nuanțele de alb și coral creează un impact vizual uimitor. Nail art-ul strălucitor adaugă un strop suplimentar de rafinament și originalitate acestei manichiuri.

(5)
26 cumpărat
ID: 2529
26 ron
23,40 ron
-10%

07 Unghii de culoare roz coral

.


Rozul coral este alegerea perfectă pentru a adăuga vitalitate și eleganță garderobei de vară. Această nuanță clasică posedă o capacitate uimitoare de a revigora chiar și cele mai neutre țesături, precum bumbacul și inul, transformând ceva obișnuit în ceva magnific. Se simte plăcut pe piele, subliniindu-i frumusețea naturală, și contribuie la crearea unei estetici unice care evidențiază rafinamentul și eleganța personală.

(5)
23 cumpărat
ID: 2424
26 ron
23,40 ron
-10%

08 Subacvatic

.


O bază fermecătoare de coral se împletește armonios cu accente jucăușe de albastru, ca și cum ne-ar invita să ne scufundăm într-o lume subacvatică plină de farmec și mister.

(5)
66 cumpărat
ID: 11028
14 ron
12,60 ron
-10%
09 Sirop de cremă

.10 Ombré cu sclipici

.


Sclipicii adaugă o strălucire unică! Această manichiură în două nuanțe - coral și roz strălucitor - exemplifică perfect această idee.


11 Unghii neon

.


Nuanța coral se integrează perfect și armonios cu o varietate de alte culori, inclusiv cu nuanțe atât de îndrăznețe precum verdele neon.


12 Grapefruit magnific

.


Dacă ești adept al minimalismului în designul de unghii, această opțiune este perfectă pentru tine. Simplitatea reiese în mod distinctiv în această manichiură coral, cu un model subtil de grapefruit pe degetul mijlociu, adăugând un element ultra-cool.


13 Unghii cu motive florale

.


O manichiură cu motive florale în tonuri coral este perfectă pentru vara.


14 Flacără ombré coral

.


(5)
32 cumpărat
ID: 2575
26 ron
23,40 ron
-10%

---> Oje semipermanente - deschide linkul pentru a vedea toată paleta de culori

Data: 14.05.2024 15:55 Vizualizări: 39