Modele de unghii cu gel cu capsuni 2024: 10 cele mai noi si originale idei pentru sezonul estival

Modele de unghii cu gel cu capsuni 2024: 10 cele mai noi si originale idei pentru sezonul estival
Iată 10 idei inspirate de nail art cu căpșuni, care vor fi populare pe tot parcursul sezonului.

01 Unghii cu căpșuni suculente

.


Hai să creăm o manichiură mix-n-match cu adevărat incredibilă! Vom transforma unghiile într-o pânză pe care va înflori imaginea de căpșuni suculente și cremă.

(5)
32 cumpărat
ID: 2575
26 ron
23,40 ron
-10%
ID: 19336

02 Diferite între ele

.


Pentru a crea o manichiură spectaculoasă, încorporează o combinație neașteptată de motive. Poți alege să dedici o unghie subtilă unui design floral sau geometric, iar pe celelalte să aplici modele diverse și îndrăznețe. Această tehnică va evidenția cu siguranță creativitatea și stilul tău unic.


03 Unghii cu plasă

.04 Unghii strălucitoare de căpșuni

.


Unghiile strălucitoare cu design de căpșuni sunt alegerea perfectă pentru vara aceasta! Lasă-ți unghiile să răsfrângă strălucirea și să aducă o notă fresh și vibrantă în această perioadă a anului!
05 Unghii diferite

.


Iată o altă metodă creativă de a integra căpșunile într-un design neobișnuit de manichiură.


06 Salată de fructe

.


Cu siguranță, frumusețea și prospețimea fructelor sunt o sursă inepuizabilă de inspirație! Imaginați-vă călătoria colorată prin aroma căpșunilor suculente, răcorirea kiwi-ului, parfumul dulce al mandarinelor, strălucirea lămâilor și prospețimea pepenilor zemoși. Toate acestea se împletesc armonios într-o compoziție luminoasă și plină de energie, oferindu-vă o experiență gustativă și vizuală de neuitat.

ID: 15787
6 ron
5,40 ron
-10%
ID: 21120

07 Unghii de căpșuni în stilul anilor '70

.


Desigul de unghii inspirat din anii '70 este în continuare foarte popular printre multe persoane. Este important să nu uităm că culorile strălucitoare, precum nuanțele de căpșuni, se combină perfect cu portocaliul și galbenul. Rezultatul este cu adevărat uimitor!


08 Unghii de căpșuni într-un stil minimalist

.


Dacă ești în căutarea unei manichiuri minimalistă pentru vara aceasta, am o sugestie: gândește-te să adaugi un singur fruct pe fiecare unghie pentru un accent sofisticat.


09 Manichiura de căpșuni

.10 Unghii mate de căpșuni

.


Această manichiură mată cu căpșuni este absolut fascinantă!

---> Materiale extensia unghiilor - deschide linkul

Data: 10.05.2024 08:41 Vizualizări: 271