Cum să obții cele mai bune rezultate de la unghiile false

{ $article->title }}
Dacă vă place să vă faceți unghiile, dar nu puteți merge întotdeauna la salon, este timpul să atrageti atenția la unghiile false. În timp ce acestea ar putea părea relicve ale trecutului, unghiile false de care vă amintiți din copilărie au primit o actualizare destul de luxoasă pentru uzul din zilele noastre.

Fie că vrei să îți porți unghiile lungi sau scurte, lustruite la perfecție sau accentuate cu pietre prețioase, există un set de unghii false pentru asta. Deoarece s-ar putea să fi trecut ceva timp de când te-ai aventurat ultima dată în lumea unghiilor false, în continuare vei redescoperi ce sunt, cum funcționează și cum să te asiguri că arată bine pentru o perioadă mai îndelungată.CUNOSTINTA CU EXPERTUL

Braelinn Frank este o artistă de unghii din Austin și fondatoarea îndrăgitului brand de unghii presate Rave Nailz.CE SUNT UNGHIILE FALSE?

Deși acest lucru depinde în mare măsură de brandul cu care alegeți să mergeți mai departe, Frank spune că multe unghii press-on sunt unghii false din rășină acrilică care pot fi aplicate în câteva minute, dar care au o asemănare aproape perfectă cu o manichiură acrilică de calitate de salon.

Dincolo de aspectul lor de înaltă calitate (atâta timp cât folosești unghii false de calitate), acestea vin într-o varietate de forme, stiluri și culori, ca să nu mai vorbim de o gamă de bugete.

.
CUM FUNCȚIONEAZĂ UNGHIILE FALSE?

Unghiile false vin de obicei într-un set care include unghiile, un împingător de cuticule, o pilă și lipici pentru unghii. Unghiile în sine sunt, de obicei, împărțite într-un recipient cu cinci compartimente, cu mai multe dimensiuni pentru fiecare unghie, astfel încât să aveți o șansă bună de a găsi unghia falsă care să se potrivească perfect cu forma unghiei dumneavoastră. Și, dacă acestea sunt un pic deplasate, aici intervine pila.

După ce îți alegi unghiile false, le lipești. Este atît de simplu. (Dar, dacă te frămânți din cauza procesului, nu-ți face griji! Îți prezentăm o prezentare completă a modului de aplicare a unghiilor presate la sfârșitul acestui articol).CÂT TIMP SE ȚIN PE UNGHII?


Din nou, acest lucru se reduce la calitatea unghiilor false pe care le achiziționezi, dar Frank spune că o aplicare bună poate dura până la două săptămâni cu o îngrijire adecvată. «Dacă unghiile în sine sunt durabile, le puteți refolosi și pe acestea» , spune ea. «Regula mea de bază este: Mai mult lipici este egal cu o purtare mai lungă. Partea mișto despre unghiile false este că le poți purta de fapt și pentru perioade foarte scurte de timp!»  Uită-te doar la prestația lui Beyonce de la Coachella 2018. «Nu există un salon în culise» , spune Frank. «Pur și simplu și-a schimbat unghiile false!» . Așadar, fie că îți dorești unghii strălucitoare doar pentru weekend, fie că speri la o manichiură de lungă durată, unghiile false ar putea fi răspunsul la rugăciunile tale, mai ales cele care vin cu file adezive (pe care ar trebui să le folosești dacă vrei să le schimbi imediat, precum Beyoncé).SUNT UNGHIILE FALSE SIGURE PENTRU UNGHIILE NATURALE?

Unghiile false sunt una dintre cele mai sigure opțiuni de extensii din lume.

«În comparație cu alternativa, extensiile acrilice, cele false sunt mult mai sigure» , subliniază Frank. «Deteriorarea unghiilor tale vine sub forma unor substanțe erozive, cum ar fi acetona, iar pentru a îndepărta extensiile acrilice, trebuie să-ți înmoi unghiile timp de cel puțin 15 minute» . În plus, ea subliniază că, pentru ca polimerul acrilic să se lipească, tehnicienii trebuie să vă lustruiască unghia naturală, făcându-o subțire ca hârtia, ceea ce, după cum vă puteți imagina, nu este tocmai bun pentru unghiile dumneavoastră.

Unghiile false statice nu necesită o lustruire sau o înmuiere excesivă. «Pentru a îndepărta ungherele false, tot ce trebuie să faceți este să le înmuiați în apă caldă cu săpun timp de 15 minute până când se desprind în mod natural - nu este nevoie de substanțe chimice» , exclamă Frank. Cu toate acestea, alte mărci necesită să le înmuiați, dar pentru o perioadă mai scurtă de timp, moment în care ar trebui să se desprindă rapid. În cazul filelor adezive pentru unghii, puteți lua o cantitate mică de dizolvant de lac de unghii în jurul marginilor presei și să o ridicați încet, potrivit manichiuristei și membrului Consiliului Consultativ Byrdie, Evelyn Lim.CUM SĂ APLICI UNGHIILE FALSE

1. Taierea unghiilor. «Pentru o manichiură falsă de cea mai lungă durată, tăiați mai scurt unghiile naturale» , începe Frank.

2. Curățarea unghiilor. Frank spune să îndepărtezi tot oja și să îți cureți bine unghiile cu apă și săpun pentru a asigura o bază curată pentru manichiura presată. «Dacă îl ai la îndemână, curăță-le și cu alcool de frecare folosind un disc de vată» , spune ea. De aici, usucă-ți unghiile complet și treci la următorul pas.

3. Alegerea mărimii unghiilor.
Frank spune că alegerea mărimii unghiilor înainte de a începe să le aplici este o necesitate, astfel încât să nu încerci să îți găsești mărimea cu lipiciul umed pe mâini. «Pentru o potrivire și mai perfectă, șlefuiți părțile laterale ale unghiei false pentru a se potrivi cu patul unghiei dvs.» , spune ea.

4. Aplicați câte o unghie pe rând. «Pe rând, câte un deget, acoperiți întreaga unghie cu lipici, apoi aliniați unghia presată cu patul unghiei și apăsați ferm timp de 20 de secunde» , instruiește Frank. «Bucură-te de manichiura ta timp de până la două săptămâni!» .

5. Opțional: Vopsirea unghiilor. Dacă ai optat pentru unghii false transparente (spre deosebire de cele vopsite), le poți picta după bunul tău plac odată ce lipiciul s-a uscat. Nu uitați de top, astfel încât oja să reziste la fel de mult ca și unghiile false.5 MODURI PENTRU CA UNGHIILE FALSE SĂ DUREZE MAI MULT TIMP


1. Asigură-te că unghiile tale sunt complet curate înainte de a aplica unghiile false, astfel încât murdăria, uleiul sau alte resturi să nu împiedice lipiciul să adere complet unghia falsă la unghia naturală.

2. Aplicați cleiul cu cât timp doriți să dureze unghiile false. Dacă sperați să vă schimbați look-ul unghiilor doar pentru weekend, Frank spune să folosiți doar câteva picături de clei; dacă doriți ca unhiile false să reziste o săptămână sau mai mult, acoperiți întreaga unghie cu clei.

3. Optează pentru unghii mai scurte. Oricât de amuzante ar fi unghiile lungi în formă de stiletto și migdală, cu cât sunt mai lungi, cu atât este mai probabil să se agațe de ceva și din greșeală să se desprindă.

4. Luați în considerare folosirea unui alt lipici decât cel care vine în trusa dumneavoastră.

5. Nu faceți baie sau nu vă scufundați pur și simplu unghiile sub apă. Deoarece unghiile false sunt concepute pentru a se desprinde doar cu apă și săpun, lăsându-le să stea sub spumă de săpun pentru perioade lungi de timp le poate scurta durata de purtare.

Sursa: www.byrdie.com
Autor: Rebecca Norris

Magazinul Global Fashion vă oferă produse profesionale pentru îngrijirea și modelarea unghiilor.


Alte articole:

- De ce este necesara corectia unghiilor?
- Tipse sau forme? Care sa le alegi pentru alungirea unghiilor?
- Forme pentru alungirea unghiilor. Tot ce trebuie sa stii despre ele
- Gel - lac. Cel mai interesant despre el
- Cum sa alegeti lampa pentru unghii? Sa clarificam subtilitatile! 
Data: 22.03.2022 12:08 Vizualizări: 176