Celebra manichiuristă a creat Instagram cu desene pentru nail art acasă

{ $article->title }}
Julie Kandalac, adesea numită Julie K., și-a petrecut ultimul deceniu creând look-uri de unghii pentru coperte de reviste, podiumuri, evenimente pe covorul roșu și campanii Essie. Ea a fost, de asemenea, directorul de creație fondator al Paintbox, un studio de unghii cu sediul în New York, specializat în nail art în tendințe. În această lună, ea și-a lansat primul produs și nu, nu este ojă de unghii. Kandalec a scris, a proiectat și a autopublicat Nail Art Design Book, un manual de lucru pentru profesioniști și iubitori de nail art, care le permite atât să se joace, cît să planifice și să viseze la noi look-uri de manichiură.IDEEA

Ideea din spatele acestei cărți este o pânză pentru eșantionarea, proiectarea și demonstrarea artei unghiilor, i-a venit lui Kandalec în timp ce planifica look-uri de unghii pentru o ședință foto foarte mare. «Cu câțiva ani în urmă, am obținut o slujbă de vis: crearea a 40 de look-uri de unghii diferite pentru coperta unei reviste», spune Kandalec. «A fost o oportunitate incitantă, dar copleșitoare. Nu știam de unde să încep. În cele din urmă am decis să schițez modelele pe hârtie în loc să le pictez pe unghii false, așa cum făceam de obicei.»COLTISORUL CASEI
.

Datorită acestei schimbări de strategie, a reușit să planifice toate cele 40 de modele cu ușurință și eficiență. «A fost o schimbare de joc și am vrut să găsesc o modalitate de a face un pas mai departe și de a împărtăși această abordare cu iubitorii de nail art de pretutindeni. De aceea, mi-am petrecut următorii cinci ani pentru a pune la punct această carte de design Nail Art Design Book.»

Pe parcursul mai multor ani, Kandalek finaliza cartea, ea folosea personal diferitele versiuni ale acesteia pe platou. Această experiență în timp real a ajutat-o să o perfecționeze pe parcurs. «Pe măsură ce îmi cream cartea, am văzut din ce în ce mai multă nevoie de ea. Consumatorii și artiștii de unghii deopotrivă erau curioși să afle despre ce este vorba, iar eu mă mai amăgeam cu un colț de pagină ici și colo în culise sau pe platou.»EXECUTAREA

.

Cartea de 42 de pagini cu cerneală aurie metalizată a trebuit să fie întinsă pentru a preveni picăturile de lac. Hârtia a fost selectată cu atenție pentru opacitate și acuratețea culorii atunci când ați analiza lacul sau gelul. Cartea include, de asemenea, elemente educaționale, cum ar fi teoria culorilor, inspirație pentru combinații de lustruire și sfaturi utile. Un sfat pe care ne-a plăcut: folosiți un spoolie de rimel curat pentru pregătirea unghiilor și pentru a aplica sclipici. «Pentru pregătire, scufundați un spoolie curat în alcool izopropilic 91% și frecați zona cuticulei, pereții laterali și sub marginea liberă pentru o unghie curățată înainte de a aplica stratul de bază», explică Kandalec.

«Și pentru a adăuga sclipici, înmuiați un spoolie curat în sclipici, țineți-l deasupra unghiilor proaspăt vopsite (când încă sunt ude) și atingeți ușor spoolie pentru a distribui uniform sclipiciul pe unghie.»

Există două opțiuni diferite de acoperire din care puteți alege, iar opera de artă pentru fiecare a fost creată folosind oja reală. «Copertele au fost inspirate de dragostea mea de lungă durată pentru combinațiile de culori și modul în care acestea lucrează împreună pentru a crea noi forme și texturi», explică Kandalec. Pentru fiecare husă am folosit aproximativ 10 lacuri diferite. Îmi doream lucrări de artă care să vorbească direct cu artistul de unghii și să arate frumos pe un birou sau chiar doar pe ecran. Folia de aur metalic de pe copertă a fost pasul final.»


Ai nevoie de insirație pentru a-ți deschide galeria personală de artă a unghiilor? Kandalec împărtășește cum să creeze una dintre preferatele ei:GHIDUL SNEAK PEAK: MODA BULINĂ

.

1. Folosiți lac, un stilou sau markere pentru a vă aranja designul.
2. Manichiurează-ți unghiile, apoi aplică stratul de bază.
3. Aplicați negru pe o jumătate a fiecărei unghii, alternând părțile laterale și alternând între despărțiri orizontale și verticale. Sfat: Înmuiați o pensulă de eyeliner înclinată în acetonă transparentă (nu în dizolvant de lac de unghii, care poate lăsa uleiuri pe unghii) pentru a perfecționa marginile formelor negre.
4. Aplicați strat superior (acest lucru previne petele).
5. Reglați bețișorul portocaliu ascuțind vârful la un vârf foarte fin.
6. Înmuiați bețișorul portocaliu în oja albă și aplicați ușor pe unghie la un unghi de 90 de picioare pentru a crea puncte.
7. Lăsați să se usuce complet. Apoi aplicați un alt strat de top.

.

Sursa: www.byrdie.com
Autor: Loni Venti

Global Fashion Shop vă oferă produse profesionale pentru îngrijirea unghiilor și modelare.


Alte articole:

- Ce este manichiura rusească? Iată ce spun experții
- De ce se rup unghiilor: Cauzele si solutiile problemei
- Tipse sau forme? Care sa le alegi pentru alungirea unghiilor?
- Manichiura care le place barbatilor
Data: 08.03.2022 14:01 Vizualizări: 61