Ce culori de unghii vor fi la moda in 2024

Ce culori de unghii vor fi la moda in 2024
Anul Nou reprezintă un moment excelent pentru a-ți revizui stilul, inclusiv manichiura. Să aruncăm împreună o privire la cele mai tari nuanțe de manichiură pentru a fi în tendințe în 2024. În acest articol, vom detalia culorile care vor fi la modă, astfel încât să poți străluci cu eleganță și stil.

Îți vom oferi, de asemenea, o prezentare generală a celor mai populare oje semipermanente, care te vor ajuta să obții o manichiură frumoasă și de lungă durată. Alege nuanța perfectă pentru a-ți sublinia personalitatea și pentru a fi în pas cu cele mai tari trenduri în modă din 2024. Pregătește-te pentru noul an cu încredere și stil!


Piersică


Celor care apreciază manichiura nude, le recomandăm să acorde atenție nuanței rafinate de piersică. Pentru noi, această culoare reprezintă întruchiparea eleganței. Manichiura nude în tonuri delicate de piersică se îmbină perfect cu efectul natural, creând o imagine sofisticată și atrăgătoare.

Oje semipermanente pentru o manichiură piersică

Roșu inspirat de vin


Nuanța roșie în manichiură păstrează întotdeauna o relevanță constantă, iar în 2024 această tendință capătă un rafinament aparte, cu o preferință pronunțată pentru nuanțele de vin.

.
Galben


În acest sezon de iarnă, galbenul bogat a devenit brusc o alegere populară, aducând un accent proaspăt și inspirat paletei obișnuite de nuanțe de iarnă. Această nuanță caldă se integrează ușor în atmosfera sărbătorilor, mai ales atunci când este combinată cu tonurile tradiționale de verde.

.


(5)
14 cumpărat
ID: 2562
26 ron
23,40 ron
-10%
(5)
36 cumpărat
ID: 2684
27,50 ron
24,75 ron
-10%

(5)
43 cumpărat
ID: 2598
26 ron
23,40 ron
-10%

Mov suculent


În sezoanele trecute, designerii au favorizat nuanțe de mov, cum ar fi lavanda și lilacul. Cu toate acestea, în 2024, tendințele modei evoluează către culori mai intense. Unul dintre liderii de vibrații este movul suculent. Această nuanță reprezintă alegerea perfectă pentru cele care preferă o manichiură expresivă, dar s-au săturat de culorile obișnuite.

.


Oje semipermanente pentru o manichiură movAlbastru deschis


Manichiura albastră în tonuri delicate se anunță a fi o alternativă irezistibilă la nuanțele tradiționale de nude și roz. Poți opta pentru un strat monocolor pentru un efect simplu și nobil sau poți da viață manichiurii albastre moi prin diverse modele - în orice caz, rezultatul va fi extrem de elegant.