Ce modele de unghii purtam in luna ianuarie: 23 idei trendy de sezon

Ce modele de unghii purtam in luna ianuarie: 23 idei trendy de sezon
Noul an ne deschide uși către posibilități infinite de creativitate și ne încurajează să adoptăm un look unic. În acest început de an 2024, avem oportunitatea să abordăm manichiura cu inspirație și rafinament. Luna ianuarie, marcând debutul unui nou an, oferă o paletă variată de teme și nuanțe pe care le putem explora.

Ținând cont că ianuarie cade la sfârșitul iernii, o alegere potrivită pentru manichiură ar fi tonurile de gheață sau albastru, încorporând atmosfera rece și proaspătă a acestei perioade. Putem să ne inspirăm din frumusețea iernii pentru a crea modele sofisticate și elegante.

Indiferent de preferințele tale în materie de stil, există numeroase modalități de a aduce viață manichiurii lunii ianuarie. Am adunat 23 de idei care să îți ofere inspirație pentru a crea un look unic și elegant pentru prima lună a anului. Alege ceva special pentru tine din selecția noastră de mai jos și bucură-te de experiența unei manichiuri deosebite.


01 Unghii cu o aură de fard și emoji

.

Împodobit cu accente emoji roz pal, acest design emană un farmec aparte. 

(5)
185 cumpărat
ID: 2567
27,50 ron

02 Minimalismul în designul unghiilor

.


Dacă îți place minimalismul în designul unghiilor, optează pentru o bază elegantă de nude deschis, însoțită de pietre prețioase pentru un finisaj jucăuș și plin de fantezie.

04 Unghii de catifea

.


Unghiile elegante, sidefate și acoperite cu o nuanță catifelată, redefinesc o atmosferă de lux, confort și rafinament perfectă pentru iarnă.


05 Prospețime de mentă

.


Această manichiură plină de culori vii reprezintă o amintire a modului în care putem observa respirația noastră în timpul iernii reci din mijlocul lunii ianuarie.

06 Unghiile cu pietre prețioase

.


Manichiura minimalistă cu pietre prețioase rămâne în vogă în luna ianuarie, și iată un alt aspect frumos în această direcție. Acest design este ideal pentru momentele în care alegi neutralitatea, fiind alcătuit din pietre prețioase transparente și steluțe albe delicate.
08 Cuticule cu strasuri

.


O manichiură french clasică este întotdeauna o alegere impecabilă. Poți adăuga un strop de originalitate inserând strasuri în centrul fiecărei cuticule.

(5)
185 cumpărat
ID: 2567
27,50 ron

09 Vârfuri french cu folie de aur

.


11 Manichiură french neagră cu fundițe

.


În contextul în care se anticipază că fundițele vor fi bijuteria acestui an, manichiura neagră french cu fundițe delicate va deveni o tendință esențială în luna ianuarie. Refined și stilat, acest design se îmbină perfect cu o paletă de nuanțe roz și roșu, făcându-l o alegere potrivită nu doar pentru începutul anului, ci și pentru luna februarie. Această opțiune conferă look-ului un farmec aparte și o notă aerisită.