8 - greseli din cauza carora gel lacul poate actiona negativ asupra unghiilor

{ $article->title }}
Gel lacul este foarte popular in industria unghiilor. Majoritatea domnisoarelor il prefera, deoarece acesta are un sir de avantaje: este persistent, nu necesita uscare, si cel putin 2 saptamini unghiile vor avea un aspect perfect.  Gel lacul poate chear deveni «ingrijire» pentru unghii. Datorita faptului, ca acopera complet placile de unghii si «tine» strins stratul lor superior, impiedica deformarea unghiilor si exfolierea acestora. E super! Nu-i asa? Insa sunt careva nuante care trebuie luate in considerare. Cu alte cuvinte, exista unele «greseli» care se comit la aplicarea gel lacului, ca urmare unghiile cu siguranta vor fi urite si neingrijite. Noi le-am scris, le cititi, si incercati sa nu le comiteti, si atunci unghiile Dvs. vor fi perfecte. GRESEALA 1: INDEPARTAREA INDIVIDUALA A GEL LACULUI CU «SOLUTIE DE INDEPARTARE» OBISNUITA 

Majoritatea folosesc folia, ca produs pentru indepartearea gel lacului, umezesc tamponul de bumbac, il aplica pe unghie, il infasoara in folie si asteapta 20 de minute, ca int-run fel aceasta procedura cam asa arata in saloane. Ca urmare ce primim? Pe alocuri gel lacul este umflat. Dupa care domnisoarele folosesc pila, ca instrument pentru razuirea gel lacul de pe unghii. Placile de unghii devin inegale, aspre, si pe alocuri crapate. Chiar daca acestea vor fi lustruite, mai tirziu se vor deforma si exfolia.

IMPORTANT: Cel mai bine, indepartarea gel lacului trebuie efectuata in salon. Si daca totusi doriti sa indepartati acoperirea individual, procurati solutia speciala pentru indepartarea gel lacului si o folositi conform instructiunilor. Si niciodata nu folositi pila metalica pentru razuirea gel lacului ramas! 

GRESEALA 2: FOLOSIREA GEL LACULUI EXPIRAT
Oare un lucru expirat, ar fi util pentru ceva? Desigur, ca nu! Gel lacul nu este o exceptie. Inainte de a incepe procesul de acoperire, asigurati-va, ca gel lacul este pastrat pe raft cu capacul bine inchis si are termenul de valabilitate corect. Adesea in saloane, gel lacurile se pastreaza deschise saptamini intregi sau sunt utilizate dupa perioada specificata de producator. Astfel de solutii pot avea un efect negativ asupra unghiilor. 
IMPORTANT: Intotdeauna folositi gel lacul inainte de data de expirare si pastrati-l in conditii corecte. GRESEALA 3: CUTICULA? SI EA ARE NEVOIE DE INGRIJIRE? 

Desigur, ca are! Majoritatea uita, ca cuticula are nevoie de ingrijire ca si unghiile. Exista mitul, ca uleiul pentru cuticule influenteaza negativ asupra gel lacului, si din acest motiv majoritatea domnisoarelor refuza sa ingrijeasca de pielea din jurul unghiilor. Ce de fat se intimpla? Gel lacul usuca unghiile si, in consecinta, usuca si cuticula. Fara ingrijire corecta, cuticula se deformeaza, nu creste uniform, ca urmare unghiile isi pierd aspectul ingrijit. 

IMPORTANT: Aplicati zilnic ulei pentru cuticule, cu siguranta acesta nu va actiona negativ asupra gel lacului. 


GRESEALA 4: SCOATEREA MIINILOR DIN LAMPA INAINTE DE SEMNAL

Da, se poate intimpla si asa ceva. Fara sa astepte semnalul, dommnisoara scoate mina din lampa, pentru ca i-a sunat telefonul sau a primit un mesaj. Chiar si o secunda mult conteaza: daca doriti ca acoperirea cu gel sa se mentina un timp mai indelungat, si sa nu defomeze unghia, atunci este importanta uscarea completa a fiecarui strat. 

IMPORTANT: Scoateti mina din lampa numai dupa semnal. 


Aveti nevoie de o lampa de unghii de calitate? Magazinul Global Fashion este locul perfect pentru a alege. In magazin ---> GRESEALA 5: AMESTECAREA PRODUSELOR DE LA DIFERITI PRODUCATORI

Chiar si samponul, balsamul, uleiul si masca pentru par, intotdeauna cumparam de la acelasi producatr. Atunci si efectul este mai bun. La fel este si in cazul gel lacului. Cine stie cum se vor asorta baza de la un producator, si gel lacul de la altul. 

IMPORTANT: Intotdeauna verificati daca mesterul a pregatit toate produsele de la acelasi producator. 

NOTA: Daca sunteti mester si sunte-ti in cautarea produselor pentru acoperire de inalta calitate. Atunci in magazinul Global Fashion aveti posibilitatea de a gasi doar produse profesionale de la un singur brand. In catalog ---> GRESEALA 6: INDEPARTAREA INCOMPLETA A STRATULUI VECHI

Daca baza  pentru gel lac s-a aliniat, atunci principalul motiv este indepartarea incompleta a stratului vechi. Este necesara indepartarea a tuturor straturilor al designului anterior, cu pila de unghii sau cu aparatul de manichiura, astfel incit stratul nou al bazei pentru gel lac sa se potriveasca perfect - uniform pe unghie. 

IMPORTANT: Intotdeauna indepartati complet acoperirea veche, si asgurati-va, ca nu ati lasat nici o urma. In caz contrar, stricati noua acoperire si toata munca va fi facuta in zadar. 


GRESEALA 7: INDEPARTAREA CU PILA, GEL LACUL DECOJIT

Exista obiceiul, decojirea gel laclui cu pila si, prin urmare, sunt provocate rani la unghii. 

IMPORTANT: Nu trebuie decojit gel lacul cu pila. In acest caz, riscati, de asemenea, sa taiati stratul superior de pe unghii si sa il distrugeti. GRESEALA 8: CURATIREA INSUFICIENTA A PRAFULUI DE PE UNGHII

Acoperirea se deformeaza si se rupe in bucati mici. Aceasta situatie apare daca unghia nu este curatata suficient de praf (rumegus), murdarie si sebum. 

IMPORTANT: Intodeauna curatiti unghiile de praf, asigurati-va, ca suprafata este curata si numai atunci treceti la pasul urmator. 

Daca o luati in serios cuvintele din rubrica  «IMPORTANT», atunci manichiura Dvs. va fi impecabila si se va mentine pe unghii un timp indelungat. 

Magazinul Global Fashion va ofera doar produse de inalta calitate. Catalogul produselor --->


Alte articole:
Data: 29.07.2021 13:46 Vizualizări: 451