Idei pentru unghii in stil marin: zburam la mare cu unghiutile deosebite!

{ $article->title }}

A luat sfirsit anul de munca incarcat si iata a venit vacanta mult asteptata. Inca citeva zile, si avionul va ateriza in «vara fierbinte». Fiecare a doua domnisoara, se pregateste de vacanta mult asteptata, pentru ca aceasta sa ramina in memorie inca mult timp. Vizitarea saloanelor de infrumusetare si neil-studiourilor, este aceea, la ce apeleaza domnisoarele moderne pentru a-si pregati corpul si, bineinteles, pentru a face o manichiura superba in stil marin. Desigur, exista o varietate mare de idei pentru manichiura in stil marin. Am incercat sa va prezentam cele mai stilate tendinte. 


NUANTELE UNGHIILOR IN STIL MARIN

Principalele nuante ale manichiurii in stil marin sunt albastru si auriu, care amintesc marea calda, valurile albastre, soarele fierbinte si faimoasa plaja. Aceste nuante sunt perfecte pentru oricare costum de baie, evidentiind individualitatea fiecarei domnisoare. 
Pe linga culoarea albastra si aurie, care subliniaza atributele principale ale vacantei la malul marii, nuantele ca alb, roz, verde si mandarina sunt de asemenea populare. Aceste nuante vor adauga mai multa suculenta bucuriei. 
DESENE TEMATICE

Exista o multime de variante la tema, aici fantezia nu are limite. De exemplu: marea si lumea ei animala.

- valurile marii.

- faruri si corabii.

- cercurile de salvare.

- scoici.

- soare.

- pescarusele zburatoare.Desigur, ca aici nu este limita, lista poate fi completata cu diverse idei. Orice design tematic va fi actual. Posibil, ca in viata de zi cu zi nu sinteti amatoare pentru a experimenta, dar in ceea ce priveste marea, aici o puteti face fara indoiala. Fiecare desen cu siguranta se va incadra in dress-codeul vestimentar si, plus la toate, va adauga mai multa bucurie, fericire si distractie la maxim. Intotdeauna se va gasi o varianta decenta pentru orice virsta, stil vestimentar si statut social. In lucru, cel mai bine este utilizarea acoperirei cu gel care se mentine pe ungii o perioada mai lunga de timp. 


MANICHIURA IN STIL DE TROPICE

Manichiura in stil tropic poate fi diferita, aici fantezia nu are limite. Palmieri, flamingo, nuci de cocos, fructele citrice si multe altele pot face parte din manichiura in stil tropic. Foarte dragut pe unghii se privesc desenele cu flamingo, completind luxoasele paduri tropicale. Astfel de desene in stil de plaja vor fermeca aproape toti iubitorii de vacanta la mare. FRENCH CLASIC

Manichira french se va potrivi oriunde, in orice loc de odihna. Numaidecit se va gasi fana manichiurei french, care nu se poate desparti de ea, chear si in vacanta. La asa manichiura se poate adauga citeva atribute, si manichiura se va privi cu totul altfel.Magazinul Global Fashion Va ofera o gama larga de produse profesionale pentru extensia unghiilor. O selectie larga de nuante de gel lacuri, pentru o manichiura in stil marin si nu numai. Ia magazin --->


Speram ca articolul nostru a fost util pentru Dvs. si acum puteti zbura la mare cu unghiutile «vesele».


Alte articole interesante:

- 5 - obiceiuri care deformeaza unghiile. Cum sa le depaseti?

- Manichiura hardware - super tehnologie!

- Pedichiura hardware - convenabil si usor!

- Setul de baza a mesterului de manichiura

- Gel lacul: sa cunoastem miturile

- Gel - lac. Cel mai interesant despre el

- Factori interesanti despre unghii si manichiura

- Cum sa alegi o lampa pentru unghii ? Sa clarificam subtilitatile!

- Manichiura care le place barbatilor

- Unghiile si gel lacul: este necesara de la gel lac?

- Gel lacul provoaca arsura la polimerizare: cauzele si solutiile

Data: 22.07.2021 13:58 Vizualizări: 387