De ce topul se ingalbeneste pe unghii: cauzele de baza

{ $article->title }}
Orice domnisoara viseaza la o manichiura frumoasa. Si ce nu ar face ea, numai ca visul sa devina realitate. Vizitarea saloanelor, desigur este o placere costisitoare, dar si cu toate acestea, domnisoarele nu se refuza de acest lucru. Insa trebuie remarcat faptul, ca manichiura are si fenomenele sale neplacute. Si anume, acoperirea de manichiura peste un timp incepe sa isi schimbe culoarea originala. Pentru a intelege de ce se intimpla acest lucru, sa identificam cauzele acestui fenomen neplacut.DE CE SE INGALBENESTE TOPUL PE UNGHII?

Topul pentru unghii se poate ingalbeni din doua cauze principale:
1. Din greseala mesterului.
2. Din vina clientului.
Acum sa descriem fiecare cauza in parte.

___________________________________________________________________
Articole la tema:
__________________________________________________________________DIN GRESEALA MESTERULUI

- aplicarea topului fara filtre UV.
- utilizarea topului care nu se potrivste cu baza si acoperirea decorativa.
- finisul este slab uscat in lampa UV. Este mai bine asortarea bazei, acoperirii culorate si a topului de la acelasi producator, aceasta va ajuta la pastrarea aspectului estetic a manichiurii Dvs.
- mesterul intodeauna trebuie sa se asigure ca topul se polimerizeaza calitativ in lampa si nu devine tulbure.
- prezenta acestui filtru protejeaza manichiura de radiatiile ultraviolete in exces si previne aparitia ingalbenirii straturilor inferioare.

DIN VINA CLIENTULUI
- Fumatul. Gudronul si nicotina care se contine in tigari confera unghiilor si pielii degetelor in care tineti tigara o nuanta galbuie.
- Deficitul de vitamine. Deficitul de vitamine cel mai des este in perioada de toamna-primavara, pe linga ingalbenire, semnele de deficit de vitamine se manifesta prin exfolierea unghiilor, subtierea si fragilitatea crescuta a placii.
- Utilizarea produselor chimice de uz casnic fara manusi. Reactie la lichide reactive, coloranti, agenti de curatare si componente corozive este probabila daca acestea sunt contactate fara manusi.
- Dezechilibru hormonal. Poate fi rezultatul unei boli grave, sarcinii si, de asemenea, se manifesta in perioada post-partum.
- Alte cauze. Nimerirea diferitelor condimente sau alimente in timpul gatitului, de exemplu, curcumaua, de asemenea utilizarea colorantilor fara utilizarea manusilor.
Lista cauzelor ingalbinirii topului, poate fi si mai lunga, noi am incercat sa prezentam cele mai principale cauze.
_________________________________________________________________________________________________
Articole la tema:
_________________________________________________________________________________________________
In evitarea manichiurei necalitative, folositi numai materiale profesionale. La noi puteti sa cumparati numai productie de inalta calitate la cele mai accesibile preturi.  


Cititi alte articloe:
Data: 05.02.2021 13:16 Vizualizări: 626