10 mituri despre alungirea unghiilor. Aflati realitatea!

{ $article->title }}
Astazi, «industria unghiilor» este foarte populara in domeniul frumusetii. Si acest lucru nu este surprinzator, deoarece fiecare domnisoara dedica majoritatea timpului unghiilor sale, apelind la diverse proceduri si tehnologii. In prezent, alungirea unghiilor este una dintre cele mai utilizate tehnologii. Sunt diverse opinii «pro» si «contra» fata de aceasta tehnologie. Dar, trebuie remarcat faptul, ca sunt multe opinii eronate, cu alte cuvinte, exista «mituri» despre alungirea unghiilor. Și, pentru a nu deveni victima unei pareri gresite, cititi articolul nostru, in care vom incerca sa redem miturile despre unghiile artificiale, care este adevarul si care mitul.
Deci, miturile despre alungirea unghiilor.



MITUL 1: ALUNGIREA UNGHIILOR ESTE DAUNATOARE PENTRU UNGHIILE NATURALE

Realitatea: Tehnologia moderna de alungire a unghiilor nu este daunatoare. Insa cu toate acestea, exista opinia, ca unghia naturala se deterioreaza in timpul alungirii. De fapt, unghiile alungite le protejeaza pe cele naturale de efectele daunatoare ale mediului inconjurator si de eventualele daune fizice. Deseori, componentele agresive sunt adesea incluse in compozitia lacurilor ieftine si pot mai tare dauna decit, alungirea cu acril.

FOARTE IMPORTANT! Exista persoane la care categoric NU SE RECOMANDA ALUNGIREA UNGHIILOR!! Din aceasta categorie fac parte femeile care sufera de diabet zaharat, boli ale pielii, artrita acuta, tulburari circulatorii, infectie fungica (pe miini) si, pentru femei in timpul sarcinii.



MITUL 2. PE UNGHII, SUB ACOPERIREA ARTIFICIALA, POATE APAREA «CIUPERCA»

Realitatea: Luati aminte, ciuperca apare nu sub unghiile artificiale, ci atunci cind nu sunt respectae normele sanitare elementare! Una dintre cele mai importante etape de pregatire, in lucrul cu unghiile, este prelucrarea unghiilor, miinilor, si a altor suprafete folosind dezinfectanti eficienti. Respectarea acestor reguli va asigura evitarea tuturor diverselor virusuri, bacterii si ciuperci.



MITUL 3: ALUNGIREA CU GEL ESTE MAI BUNA DECIT CEA CU ACRIL

Realitatea: Ambele materiale, utilizate in procesul de alungire a alungire a unghiilor, fac parte din acelasi grup de substante chimice. Ambele au aproximativ aceeasi compozitie si proprietati. Alegerea se face reisind din starea unghiilor naturale. In asa mod pe unele unghii se va lipi acrilul, iar pe altele - gelul. (pe site-ul nostru sunt articole «Alungirea unghiilor cu gel. Toate nuantele», «Alungirea unghiilor acrilica. Toate subtilitatile», care deasemenea pot fi utile).



MITUL 4: MIROSUL ACRILIC ESTE DAUNATOR SI TOXIC

Realitatea: Faptul ca materialul are un miros specific, nu inseamna ca este daunator. Exista multe parfumuri franceze care, de asemenea, nu sunt placute pentru toti, dar asta nu inseamna ca sunt toxice sau daunatoare organismului nostru. Toate produsele trebuie sa aiba certificate de calitate. Folositi numai marci profesionale si de incredere. Magazinul online Global Fashion va ofera la dispozitia Dvs. doar produse de inalta calitate.



MITUL 5: UNGHILE ARTIFICIALR SE POT  INDEPARTA INDIVIDUAL

Realitatea: Atit indepartarea unghiilor artificiale, cit si alungirea acestora, este o procedura de salon. Nu se recomanda a afectua aceasta procedura la domiciliu. Aplicarea impactului fizic la domiciliu poate deteriora unghia si o poate rani. Desigur, daca sunt careva abilitatile si materialele speciale, se poate de indepartat unghiile si individual.
____________________________________________________________________________
Alte articole la tema: 
____________________________________________________________________________



MITUL 6: UNGHIILE ARTIFICIALE  NU SUNT PRACTICE

Realitatea: Exista pareri ca, cu o astfel de frumusete, in niciun caz nu se recomanda spalarea podelelor, vaselor si, in general, tinerea miinilor in apa. Pentru protejarea unghiilor si a pielii, se recomanda purtarea manusilor cind se utilizeaza substantele chimice. Aceasta regula trebuie intotdeauna respectata si nu doar dupa procedura de alungire.



MITUL 7. UNGHIILE ARTIFICILAE POT FI PURTATE 2-3 LUNI

Realitatea: In mediu, timp de  3 saptamini unghia creste cu 3 milimetri, va dati seama ce aspectvor avea unghiile crescute? Nu va fi estetic! In plus la toate, unghia devine mai grea la virf, ceea ce poate duce la fracturi ale unghiilor. De aceea, se recomanda corectia unghiilor  la fiecare 3 saptamini.



MITUL 8: UNGHIILE ARTIFICIALE REPEDE SE DETERIOAREAZA

Realitatea: De fapt, unghiile artificiale sunt foarte puternice si foarte greu de rupt, numai daca sunt folosite materiale de inalta calitate si procedura este efectuata de catre un mester calificat. Insa daca materialul incepe sa se desprinda, sa se destrame sau sa nu sa se lipeasca, atunci cautati problema la mester sau la starea sanatatii Dvs.



MITUL 9: DACA ALUNGIREA UNGHIILOR NU ESTE DAUNATOARE, ATUNCI SE POATE FACE ACEASTA IN FIECARE SAPTAMINA

Realitatea: Da, alungirea unghiilor – nu este daunatoare! Insa daca, in fiecare saptamina se apeleaza la procedura de alungire a unghiilor, acest lucru va duce la sensibilitatea suprafetei placii unghiei, ceea ce poate avea consecinte grave.



MITUL 10: UNGHIILE ARTIFICIALE NECESITA INGRIJIRE FRECVENTA SI NU ATIT DE USOARA

Realitatea: Unghiile artificiale necesita ingrijire  doar o data la 2-4 saptamini (corectie). Sub astfel de unghii, este mai putin probabil sa se adune murdaria.
Am incercat sa va oferim cele mai raspindite mituri despre procedura alungirea unghiilor. Speram, ca aceasta informatie o sa va fie utila pe viitor.

LUATI AMINTE! Aspectul unghiilor depinde de abordarea profesionala a mesterului si de materialele de calitate. Cumparati materiale de calitate din magazinul Global Fashion.


Cititi si alte articole:
Data: 31.12.2020 11:54 Vizualizări: 958