Extensia genelor - setul mesterului incepator

{ $article->title }}
Cursurile «extensia genelor» deja au ramas in spate, teoria este la nivel, si acum e «startul» practicii. Sunteti un mester incepator in sfera  «extensia genelor» pe de o parte, aveti emotii «cit mai curind sa incepeti munca», insa pe de alta parte, sunt si temeri «daca ceva nu va merge bine» si nimic nu se va primi. Desigur, la inceput de drum, veti avea nevoie de materiale de baza pentru extensia genelor. Pentru ca sa fiti mai increzuti in cumpararea instrumentelor de care o sa aveti nevoie, noi am pregatit un material care cu siguranta o sa va ajute in alegerea setului de materiale de baza pentru extensia genelor.

Deci,  ce trebuie sa cumparati.Pregatirea genelor

1.Pernute pentru protejarea genelor inferioare. Pernutele numaidecit trebuie sa fie utilizate, sunt necesare pentru ca in timpul procedurii, genele superioare sa nu sa se lipeasca de cele inferioare. Specialistii sfatuie cumpararea pernutelor fara scame: ele fiind mai convenabile in utilizare. O alta varianta este utilizarea benzei speciale de protectie.

2.Degresant.Solutia de degresare, pe linga produsele cosmetice decorative, indeparteaza stratul de grasime, resturile de crema de ingrijire, particulele de praf si epiteliul de pe gene. Daca nu sunt indepartate, atunci genele extinse nu vor dura mult.

3.Primer. Indeparteaza rezidurile de grasime, imbunatateste efectul adezivului si accelereaza uscarea acestuia.
Nota: Atit degresantul, cit si primerul se aplica pe betisoare speciale - «microbuze».Materiale si instrumente

1.Pensete
Sunt necesare drepte si tesite.
Primele sunt necesare pentru separarea genelor de baza de cele vecine. Al doilea este pentru indepartarea genelor artificiale.
Penseta trebuie sa fie usoara, altfel miina se va obosi si calitatea extensiei ar putea avea de suferit. Virfurile trebuie sa fie ascutite si sa se potriveasca bine impreuna. In asa cazuri, nu merita de facut economie: mai bine instrumentul  pentru extensia a genelor sa fie mai costisitor, dar de inalta calitate si lucrul cu el sa fie confortabil.

2.Gene
Fiecare mester trebuie sa detina mai multe seturi de gene, care difera de grosime, tip de indoire si lungime. In functie de tipurile de extensii, un mester trebuie sa isi faca setul de instrumente de baza.
Pentru obtinerea efectului natural, se folosesc cilii cu diametrul de 0,5 - 0,7 mm. Cu ajutorul lor, se pot crea volume, insa vor arata naturale.
- Pentru a simula gene vopsite, se folosesc soiuri cu grosimea de 0,1 pina la 0,15 mm. Sunt potrivite pentru clientii care doresc sa creeze un look casual, care sa nu atraga mare atentie asupra ochilor.
- Gene mai groase (0,18 - 0,25) pot fi dure si pot provoca disconfort, prin urmare sunt utilizate pentru purtarea pe termen scurt: pentru o sedinta foto sau o petrecere de moda.
Curbele genelor sunt concepute pentru a crea efecte diferite si pentru a corecta forma ochilor.
Curba B - aproape coincide cu forma firelor de par «naturale» si subliniaza doar frumusetea acestora.
C si CC - creeaza efectul de rasucire. In soiul SS, este mai pronuntat - aspectul este mai deschis si mai expresiv.
D - Curba si mai puternica pentru un aspect feminin. Acest soi nu este potrivit pentru fiecare aspect, trebuie utilizat cu atentie.
L - geana este curbata mai aproape de margine, ceea ce permite marirea vizuala a ochilor.

3.Clei si remover
Inainte de procurarea cleiului pentru gene, trebuie luat in calcul timpul de uscare a acestuia. Cleiul cu uscare rapida nu este potrivit pentru un mester incepator.
Removerul este folosit pentru indepartarea genelor. Cele mai convenabile in utilizare sunt cele cremoase si gel, datorita texturii, ele nu intri in ochi si nu irita membrana mucoasa. Cu remuoverul cremos, este posibila indepartarea genelor chiar si cu ochii deschisi.
Remover lichid se potriveste pentru indepartarea petelor si corectarea genelor sau instrumentelor de curatare.Materiale suplimentare

Setul trebuie sa contina, de asemenea:
- Piatra de lipire de jad sau cristal.
- Perii pentru pieptanat.
- Capace si masti de unica folosinta.
- Dezinfectani.
- Microbare.
- Pahar pentru lipici.

Iata setul de materiale de baza pentru inceput. Speram ca clientii Dvs. vor fi incintati de gene frumoase.


Cititi si alte articole:
Data: 18.11.2020 13:01 Vizualizări: 578