Manichiura cu gel - lac . Nuante in trend 2021-2022

{ $article->title }}
Este cunoscut faptul, ca domnisoarele mereu tind spre un aspect ideal. Si nu este de mirare acest fapt, deoarece inca din nastere fiecare domnisoara are dorinta de a ingriji de corpul sau, par si unghii. Feminitatea trebuie sa fie mentinuta nu numai cu hainele elegante, coafura de inalta calitate, dar si unghiile trebuie sa fie ingrijite. Unghiile frumoase si ingrijite pot reda multe despre o persoana, deaceea acestea mereu trebuie sa fie la nivel. Insa pentru a fi nu numai la nivel, dar si in voga, trebuie mereu sa fiti in rind cu tendintele modei. Articolul nostru va va ajuta sa cunosteti, nuantele de oje semipermanente care vor fi in trend 2021-2022.

In ceea ce priveste gama de culori 2021, accentul nuantelor unghiilor se bazeaza spre nuante mai deschise si cele metalice. De asemenea, o combinatie intre o nuanta pastelata de lac si cu o figura geometrica sau desen. Pot fi cele mai diferite optiuni, de la o acoperire roz pal cu liniile rosii oblice, pina la cele mai sofisticate figuri geometrice.Cele mai populate palete de culori 2021-2022

Sa incepem cu nuantele universale care nu sunt «in timp», clasice, si specifice individualitatii.
Alb. Curatenie, ingrijire, ofera sensibilitate si usurinta unghiilor.
Negru. Extravaganta, pentru cele mai indraznete domnisoare.
Sur. Culoarea linistei, severitatii si stabilitatiiPiersic. Este o nuanta delicata si calda, care accentuiaza feminitatea.

Rosu. Foarte divers si uneori chiar contradictoriu. Rosu semnifica bucurie, dragoste, dar pe de alta parte, dusmanie si razbunare. Ofera energie puternica si nu este de mirare, culoarea rosie atrage privirea. Domnisoarele mereu sunt nebunatice dupa aceasta culoare.Acum despre nuantele colorate, care au intrat in top 2021-2022 
Portocaliu. Promoveaza increderea in sine, cautarea noilor aventuri si sociabilitate usoara.
Roz. Ofera sentimentul seninitatii. O culoare placuta si departe de infantilitate.
Verde. Emana increderea in sine si calmul.
Albastru. Culoarea linistii, prezente peste tot in 2022 - machiaj, haine, pantofi si unghiile nu fac exceptie. Toate nuantele vor fi in virful sezonului. Albastru este adinc si incitant, deschizind lumea posibilitatlor nesfirsite.Albastru - inchis. MisteriosGalben. Favoritul sezonului. Culoare blinda si calda, care iti va colora zilele.Auriu. Va reda unghiilor aspectul atragator.
Culoarea maslinului. Va oferi pace, liniste si speranta.Rosu-maro. Ton energic, va accentua maturitatea si intelepciunea.
Cafeniu. Culoarea caldurii, intelepciunii, bunavointei. Tinde accentuarea bunastarii materiale.
Manichiura in trend 2021-2022

Manichiura care a devenit topul 2021-2022.

Manichiura mata
Manichiura mata. Este renumita prin aspectul deosebit, datorita carui unghiile arata deosebit de frumos «nu ca la toti»si individualitatea va fi garantata. Manichiura mata este solutia perfecta pentru domnisoarele care nu sunt amatoare de oricare stralucire. Pentru crearea acestei manichiure, este suficient sa procurati nuantele care sunt in voga si sa le oferiti o nuana mata, folosind stratul special. Gata! Cu siguranta esti obiectul farmecului!

;feature=emb_logo">Vizualizeaza videoul Tatiana Bugrii

Manichiura dantelata
Dantela nu inceteaza sa fie la moda. Si nu este surprinzator, manichiura dantelata va accentua feminitatea.

Manichiura - luna 
Manichiura - luna, cind iese in evidenta nu numai marginea unghiei, dar si cuticula. Aceasta va face look-ul extraordinar de frumos.

Manichiura ombre
Nu numai vopsirea parului in stil ombre este in voga, dar si designul unghiilor. Este important pasul trecerei liniei si combinatia culorilor. Este posibila combinarea culorilor apropiate dupa gama, precum si culori mai indepartate. Insa acestea trebuie sa se combine intre ele si cu elementele decorative selectate.

Naturaletea - principala tendinta din 2022!
Trebuie remarcat faptul, ca naturaletea este tendinta principala a anului 2022! Unghiile perfect lustruite si usor atinse cu lac natural vor oferi unghiilor un aspect natural.
;feature=emb_logo">Vizualizeaza videoul Tatiana Bugrii


Desigur, puteti fi mereu in voga, dar alegeti ce va place. Si atunci cu siguranta o sa fiti in voga! Vizualizeaza oja semipermanenta


Alte articole:
Data: 09.10.2020 18:13 Vizualizări: 799