Kit de coafura pentru incepatori

{ $article->title }}
Iata cateva instrumente esentiale pe care un coafor incepator ar trebui sa le aiba:

  • Foarfeca dreapta.
  • Foarfeca de filare pentru taiere.
  • Piepteni:

1. Pieptene de par combinat - este recomandat sa fie utilizat atat pentru pieptanatul frecvent, cat si pentru cel mai rar. Se recomanda un pieptene, fabricat dintr-un material de inalta calitate, si de culoare deschisa, pentru a putea observa orice impuritati sau reziduuri in par.

2. Pieptene de par cu coada. Se recomanda utilizarea unui ac subtire de plastic in loc de unul de metal, deoarece acesta din urma poate provoca deteriorarea parului sau poate fi mai incomod la utilizare.

3. Pieptene cu dinti largi si rari - este perfect pentru a pieptana parul cret. Dintii largi ajuta la descurcarea si separarea firelor de par cret, fara a le afecta textura naturala. Este important sa se utilizeze un pieptene de calitate, care sa nu rupa sau sa aglomereze parul cret.

Desigur, pe masura ce veti explora mai multe stiluri si coafuri, este posibil sa aveti nevoie de piepteni suplimentari pentru a va indeplini nevoile specifice.

  • Pelerine pentru tuns cu inchizatori cu carlige reprezintă alegerea ideala pentru cei care doresc sa combine confortul si practicitatea in munca lor. In locul legaturilor obisnuite sau nasturi, aceste pelerine sunt dotate cu carlige confortabile si sigure, care ofera o fixare rapida si usoara.

  • Pulverizatoare. Sunt instrumente esentiale concepute pentru a dispersa lichide in timpul tratamentelor dintr-un salon de infrumusetare sau coafor. Pulverizatoarele sunt utilizate in principal pentru a aplica apa, sampoane, balsamuri, masti, si alte produse pe parul clientilor.

  • Set de 12 agrafe. Acesta este compus dintr-o combinatie perfect echilibrata de materiale: jumatate dintre ele sunt confectionate din metal, in timp ce cealalta jumatate este realizata dintr-un plastic rezistent. Aceste agrafe nu numai ca sunt usoare, ci au si o capacitate uluitoare de a mentine parul perfect fixat in pozitie.

Perii pentru coafarea cu uscatorul de par:

1. Pieptene de par schilet cu doua fete - un model cu dinti de diferite lungimi.

2. Perii cu diametre de aproximativ 30 mm si 45 mm. Un aspect important de mentionat este ca manerul periei poate fi fabricat din plastic sau lemn, in timp ce perii insisi sunt de tip obisnuit sau traditional, fara a fi naturali. De asemenea, exista si varianta cu acoperire ceramica, care, desi este putin mai scumpa, vine cu avantajele sale specifice. Totusi, pentru cei care doresc o optiune mai accesibila, exista si varianta fara acoperire ceramica.

  • Uscator de par.

  • Masina de tuns parul.

  • Aparat de ras din plastic cu o duza dreapta si un accesoriu de pilire care va permite sa introduceti jumatate dintr-o lama obisnuita.

  • Perie pentru indepartarea parului.
Data: 23.07.2019 16:54 Vizualizări: 1702