Lampa SUN - noua generație de lămpi hibride

{ $article->title }}

Foarte des, trebuie să vedeți pe internet întrebările: „Ce lampă ar trebui să aleg și care este mai bună pentru a lucra cu o lampă UV sau Ice?”. Înainte de a răspunde la această întrebare, este necesar în primul rând să înțelegeți în ce scopuri aveți nevoie. Dacă intenționați să utilizați lampa în scopuri proprii, de exemplu, pentru uscarea lacului de gel acasă, atunci puteți lua în siguranță o lampă cu LED ieftin, cu o putere de 9-24 wați. Dacă faceți manichiura profesional sau intenționați să o faceți, atunci aici nu ar trebui să economisiți bani și este mai bine să priviți la modelele mai scumpe și cu o putere mai mare.


Lampă LED UV + LED SUN - LED-uri ultraviolete puternice pentru uz profesional. Ei sunt aleși de meșteri de înaltă clasă. Sunt ideale pentru polimerizarea gelurilor, a lustruiturilor gel și a acoperirilor acrilice. LED-urile ultraviolete se caracterizează printr-o gamă largă de posibilități, ceea ce le permite să fie utilizate pentru uscarea produselor dense și groase, precum și pentru construcții complexe, de exemplu, design de acvariu.

Lampa LED și caracteristicile sale:

  • Puterea mare vă permite să uscați rapid și uniform unghia artificială.
  • Pentru a evita îngălbenirea pe acoperire, respectați cu strictețe timpul de uscare indicat în manualul lămpii.
  • Funcționarea unei lămpi cu LED-uri nu este afectată de tensiunile electrice.
  • Este indicat să schimbați LED-urile la fiecare 5-7 ani, chiar dacă funcționează în continuare. Termenul de utilizare a LED-urilor este indicat în instrucțiuni.
  • Pentru a nu deteriora organele vederii, nu puteți privi lampa de lucru mult timp. Mulți maeștri folosesc în plus ochelari speciali care protejează ochii de influențele negative.
  • Reflectoarele sporesc efectul luminii și ajută la focalizarea acesteia pe suprafața de lucru a unghiei.
  • Multe lămpi cu LED-uri au o serie de dispozitive suplimentare care simplifică semnificativ și fac mai confortabil procesul de uscare: un ventilator, un cronometru, o tavă retractabilă sau magnetică și multe altele.

The polymerization time may vary depending on the type, color, density of the coating.

  • Material 

Power 24 W   

Power 48 W   

Gel lac     

 30 s

15 s

Biogel LED UV/LED

30 - 60 s

30 s

Biogel UV

-

60 s

Gel LED UV/LED

60 - 90 s

30 - 60 s

Gel UV

-

60 - 90 s

Data: 23.07.2019 16:51 Vizualizări: 1665