Nou- fulgi Yuki!

{ $article->title }}

Tendința, care câștigă fani într-un ritm frenetic, a apărut la sfârșitul anului 2016.

Yuki este un alt tip de pigment pentru fulgi pentru designul unghiilor. Spre deosebire de frecarea obișnuită, care dă o suprafață strălucitoare monolitică, aceasta este așezată în diferite moduri, iar acesta este farmecul principal! „Yuki” în japoneză înseamnă „zăpadă”. Fulgi minunați arată într-adevăr ca fulgi de zăpadă, decorați doar în toate culorile curcubeului.

Pigmentul comprimat este prezentat sub formă de plăci minuscule de diferite dimensiuni și forme și îl puteți macina în fulgi cosmici pentru unghii poreclele yuki - mica, folie, cameleon.

Pot fi aplicate în moduri diferite:

- până la finisaj fără strat lipicios

- pe un vârf obișnuit, eliminând variația

- la finisaj cu un strat lipicios

- pe lacuri colorate cu gel, fără a îndepărta lipicioasa.


Aplicați fulgi - un cameleon cu un deget, un burete, un creion pentru pietre și o perie cu mișcări de rupere sau frecare. Aceste metode dau texturi diferite.

De la yuki, trebuie să fii extrem de atent, pentru că „mica” fără greutate se împrăștie din cel mai mic aer. Așadar, chiar și respirația în apropierea lor va trebui să fie atent!

Marele avantaj al yuki este că pot fi așezate pe unghii, fără a se îngroșa. Spre deosebire de același kamifubuki, „cameleonul” nu va trebui să scufunde baza și vârful în ocean. Bucățile de yuki pot fi ascunse sub câteva straturi de finisaj și decorate cu alte elemente decorative deasupra.

Designul Yuki Flakes este o fantezie spațială fără nicio restricție. Yuki - un zeu pentru o ieșire festivă, discoteci nocturne și frenezie de Anul Nou. Și chiar cea mai obișnuită zi va face o manichiură ușor mai strălucitoare, cu fulgi holografici.


Data: 23.07.2019 16:40 Vizualizări: 1764