Set minim pentru extensii de unghii

{ $article->title }}

De obicei, un kit de extensie a unghiilor de gel include următoarele:

Lampa UV. Pentru uz casnic, o lampă de 36 W cu cronometru fără opțiuni și funcții suplimentare inutile este destul de potrivită.


Perie plată concepută pentru aplicarea unui gel dreptunghiular sau pătrat cu un pui artificial.


Pile pentru unghii. Vor avea nevoie de multe, cu diferite asperități. Cele mai potrivite pentru fișierele cu extensie de gel sunt 100 × 100 granule (pentru prelucrarea unghiilor cu gel) și 180 × 240 granule (pentru gel și unghii naturale). Este mai bine să cumpărați mai multe piese simultan, deoarece acestea sunt tăiate rapid. Forma fișierelor de unghii ar trebui aleasă una cu care să fie convenabil să lucreze în fiecare caz.Buff. Este un bloc dreptunghiular cu o suprafață aspră, care este utilizat pentru spălarea finală a unui cui de gel. Pentru începători, este potrivit un tampon de 120 × 120 × 120 granule.


Sticksuri de portocale care vă vor ajuta în orice situație. Sunt indispensabile pentru mișcarea cuticulei, ajută la îndepărtarea excesului de gel sau vilozități, vor fi ajutoare excelente în timpul proiectării plăcii de unghii.

Foarfece de unghii.


Tăietor pentru tipse. Acestea sunt toate denumirile diferite pentru un instrument care este folosit pentru tăierea vârfurilor, care sunt adesea utilizate în tehnologia de extindere a unghiilor de acasă la domiciliu.


Perie de plastic pentru a îndepărta praful de pe unghii.


Tipse și lipici pentru ele. Acestea ar trebui să fie cu un plan de contact larg și ușor de îndoit.


Forme pentru modelarea în gel a unghiilor cu o mare parte de lipire. În timp, vă va deveni clar cum este mai convenabil să vă construiți unghiile: pe vârfuri sau pe formă.


Degresant pentru unghii

Primer. Îmbunătățește conexiunea unei unghii naturale cu un gel. Este mai bine să alegeți non-acidul. Succesul întregului proces depinde direct de utilizarea grundului.


Gel pentru extensia unghiilor. Pentru început, se recomandă alegerea unui gel transparent. Dacă încă nu există încredere în sine, atunci nu trebuie să cumpărați un borcan de volum mare. Și dacă obțineți un gust, atunci în timp puteți cumpăra un gel colorat sau strălucitor pentru designul unghiilor.

Finisaj gel. Adaugă strălucire incredibilă unghiilor extinse și finalizează procesul de modelare.

Un îndepărtător de strat lipicios care poate fi ușor înlocuit cu alcool.


Ulei pentru îngrijirea cuticulelor. În timpul modelării unghiilor cu gel, cuticula este grav rănită, de aceea este important să se aplice ulei de îngrijire după procedură.


Data: 23.07.2019 16:37 Vizualizări: 1777