Ce tipuri de ceară exista

{ $article->title }}

Ceara de îndepărtare a părului diferă în mai multe feluri. Principalul este punctul de topire al cearii.

Deci, în funcție de punctul de topire, cerurile sunt împărțite în:

· Ceara rece;

· Ceară caldă;

. Ceara fierbinte.

Cea rece este bun în sensul că pentru utilizarea sa nu este nevoie de dispozitive pentru încălzire.

Practic, se vinde sub formă de benzi de ceară gata făcute sau într-un borcan (tub).

Fâșiile gata trebuie încălzite între palme, deconectate, lipite de piele cu păr și rupte cu o mișcare ascuțită împotriva creșterii părului.

Ceara caldă de obicei vine în casete speciale cu o rolă, mai rar în cutii, necesită preîncălzire înainte de utilizare. Pentru a încălzi ceara, este necesară o ceară de cartuș special sau o baie de apă. Încălzit la o stare de miere vâscoasă, se aplică pe piele cu un sul sau cu o spatulă specială (dacă ceara se află într-un borcan), îndepărtată folosind o hârtie sau o fâșie nețesută.


Ceara fierbinte este preferata maestrilor profesionisti de ceara. Se livrează în brichete, tablete, farfurii și în granule. Necesită încălzire între 37-40 și 50-55 ° C, în funcție de compoziție. Pentru a vă încălzi, aveți nevoie de o ceară specială, un cuptor cu microunde sau o baie de apă.

Se aplică pe piele cu o spatulă sau o spatulă. Acesta este îndepărtat după întărire fără a folosi benzi, el însuși formează un tort subțire din plastic, care nu se întinde și nu rupe și ține bine părul. Prin urmare, se mai numește ceară de film pentru depilare: când se întărește pe piele, formează o peliculă densă care poate fi îndepărtată într-o singură bucată.

În conserve, de obicei, ceara vine imediat cu un mâner special, astfel încât este convenabil să obțineți o cutie de la o ceară sau o baie de apă. În gresie, ceara trebuie să fie ascunsă cu adevărat de copii, întrucât pare într-adevăr ciocolată. De asemenea, ceara fierbinte poate fi în brichete și tablete.


Nu există nicio diferență deosebită între ceară în borcane, tablete sau granule. Utilizarea unei forme sau a altuia a ambalajelor de ceară depinde de cantitatea de muncă pe care intenționați să o efectuați într-o procedură.


Dacă aveți de gând să eliminați antenele de deasupra buzei superioare, câteva granule vor fi suficiente pentru dvs., dacă îndepărtați părul de pe piept, spate și picioarele persoanei iubite, atunci este mai bine să încălziți imediat o întreagă cutie de ceară și să păstrați una în rezervă.

Data: 23.07.2019 16:35 Vizualizări: 2046