Set de perii de machiaj minim

{ $article->title }}


Perie plată sintetică ovală

Artiștii de machiaj o numesc „limba pisicii”, dar ar fi mai bine dacă nu știm acest lucru. Cu ea veți putea aplica textura cremă, adică pentru a crea complet tonul feței, de la bază la roșu, dacă nu sunt friabile. Mișcările dvs. ar trebui să fie scurte: același fond de ten nu trebuie rupt sau frecat, ci „condus” în piele. Un specialist ar spune - ștampila.


Perie naturala cu peri mari

Trebuie să distribuiți cu atenție pulberea pe față. Dacă catifeaua sau puful sunt atașate la produs, aveți tot dreptul să refuzați peria. Dacă nu există nici unul, nici celălalt, umpleți un capac cu o cantitate mică de pulbere liberă (de exemplu, din ea însăși), scufundați instrumentul acolo și aplicați produsul pe față cu mișcări circulare mătuitoare. Cu un produs presat, procedați la fel.


Perie de blush mediu

Mărimea fardului de pe obraji depinde de mărimea acestei perii. Pentru ca granițele aplicării produsului să nu fie vizibile, alegeți un instrument cu forme netede.


Perie de umbră ovală

Dacă este natural, atunci pigmentul va pata pielea treptat. Acest dispozitiv este cel mai ușor de făcut tranziții de umbrire și culoare. Un frate cu un stâlp de nailon pictează instantaneu pleoapa în culoarea care este prezentată pe pachetul de umbre sau declarată de producător.


Perie plata de buze 

Opriti-va pe o copie cu un scurt gramaj natural. Ar fi bine dacă peria s-ar plia: atunci poți să o iei mereu cu tine. De asemenea, este convenabil să vă lăsați ochii în jos cu un astfel de instrument, dar cu condiția să promiți să-l spălați după fiecare utilizare.


Data: 23.07.2019 14:57 Vizualizări: 1694