Când să tai părul - 6 reguli

{ $article->title }}


Nu-ți taia părul singur

Esența acestei reguli este simplă: în general este dificil pentru o persoană să facă față cu orice. Și apoi, tăindu-și părul singur, o persoană își deformează propria bioenergie cu propria mână.


Alege un maestru bun

Aceasta înseamnă că alegerea nu este doar un bun profesionist și un coafor excelent. Ajungând la salonul de înfrumusețare, acordați atenție aspectului unei persoane, veseliei, prieteniei și zâmbetului său. Alegeți o persoană pozitivă. Coaforul dvs. va interveni în biocâmpul dvs. Mai mult, cu cât este mai în vârstă, cu atât este mai puternică capacitatea lui de a schimba ceva în biocâmpul tău. Prin urmare, înțelepților li se recomandă să aleagă un maestru de aproximativ aceeași vârstă ca și tine, și de preferat chiar mai tânăr. Un frizer selectat corect plus un timp de tunsoare corect calculat - iar viața ta se va schimba în bine.


Se tunde in luna plină

Aceasta este o regulă pentru cei care doresc ca părul să crească rapid. În consecință, dacă obțineți o tunsoare cu o lună în scădere, atunci veți obține rezultatul opus. A avea o tunsoare pe o lună în scădere este utilă și pentru persoanele care au pierderi de păr și au nevoie să-și consolideze rădăcinile părului.


Tăiați-vă părul când sunteți bolnav

Nu este necesar să faceți o tunsoare minuțioasă. Puteți tăia literalmente capetele cu un milimetru. Se crede că, cu capetele tăiate ale părului lasă energie negativă, iar tratamentul va fi mult mai ușor și mai rapid.

Coaforul trebuie să fie de acelasi gen

Biblia ne spune că femeia care i-a tăiat părul i-a tăiat lui Samson. Concluzia este: dacă îți place coaforul tău, care are sexul opus cu tine, vei începe probleme în viața personală. În timpul tunsoarei, devenim mai mult decât oricând supuși influenței altor persoane (și anume, influența coaforului).


Alegeți ziua și numărul

Știți că există așa-numitele zile satanice de lună? Aceasta este 9; 15; 23; 29. Nu vă puteți tăia părul în aceste numere. Merită săriți o călătorie la coafor și în zile de eclipse lunare și solare. Negăsind regula șase, riscați să vă „tăiați mintea și memoria” și chiar să vă îmbolnăviți. Dacă vorbim despre alegerea zilei săptămânii, atunci:

  • Luni este o zi minunată. Pe lângă faptul că vei deveni frumos, vei scăpa și de excesul de energie negativă;
  • Marți - obțineți o tunsoare dacă simțiți o cădere, o depresie sau nu aveți hotărârea de a pune problema.
  • Miercuri - o tunsoare în această zi îți va umple viața cu senzații noi, prieteni și călătorii;
  • Joi este ziua pentru bunăstare și noroc. Cea mai bună zi pentru o tunsoare;
  • Vineri este această zi a săptămânii numai pentru cei care doresc să devină mai frumoși. Dacă aspectul tău vi se potrivește bine, atunci este mai bine să săriți vineri;
  • Sâmbătă este o zi frumoasă. Părul tău va deveni mai sănătos. Dar cel mai important este că, cu părul tăiat, o parte din păcatele și păcatele tale vor dispărea.
  • Duminică - nu îți poți tăia părul. Dacă îți tai părul duminică, atunci norocul se va abate de la tine.

În concluzie, vreau să spun: noi, desigur, suntem creatorii neplacerilor și succeselor noastre. Cu toate acestea, nu trebuie să mâniem soarta și să neglijăm experiența strămoșilor noștri. Și, prin urmare, înainte de a merge la coafor, gândiți-vă: când să tăiați părul - astăzi, sau poate are sens să amânați tăierea părului pentru încă o zi.

Data: 23.07.2019 14:54 Vizualizări: 1785