Cum sa alegi genele false in functie de forma ochilor

{ $article->title }}
Hai sa examinam mai atent diferitele forme ale ochilor si sa discutam despre efectul de extensie care se potriveste cel mai bine in fiecare caz.

In forma de migdala. Forma migdalei ofera un teren fertil pentru creativitate si experimentare nelimitata. Esti intr-o pozitie ideala pentru a adopta orice fel de efect de extensie, fara restrictii. Nu ezita sa-ti alegi dintr-o gama diversa de optiuni si lasa-ti imaginatia sa zboare liber!

Colturi coborate ale ochilor.
Daca colturile exterioare ale ochilor sunt usor coborate, efectul de "veverita" poate evidentia frumusetea ochilor tai. Acest truc optic ajuta la ridicarea coltului ochilor, conferindu-ti o privire mai luminata si mai deschisa.

Ochi mari si proeminenti.
Pentru aceasta forma de ochi, se recomanda sa purtati gene care sa ofere un aspect cat mai natural. Optiunile pot include extensii de gene clasice cu o grosime de maxim 0,15 mm sau un efect de volum dublu utilizand gene ultra-subtiri. Un efect fox, care ajuta la corectarea vizuala a formei ochiului apropiindu-se de forma de migdala, poate fi, de asemenea, potrivit pentru dumneavoastra.

Ochi apropiati. Femeile cu aceasta forma a ochilor pot alege orice efect de ingrosare a coltului exterior (precum vulpea sau veverita) pentru a-si accentua privirea. In plus, aceasta forma a ochilor poate fi corectata cu ajutorul genelor potrivite ca lungime.

Ochi adanciti.
Daca aveti ochii adanciti, ar trebui sa ii corectati cu o tehnica de "rotunjire". In acest caz, accentul va fi pus pe partea centrala a ochiului, ceea ce face ca ochiul sa para vizual mai deschis si mai larg.

Pleoapa cazuta.
Pentru fetele cu pleoape cazute sau cu pleoape asiatice, o alegere potrivita ar fi extensii de gene cu o curbura L/L+. Acestea sunt gene care au o curba mai pronuntata decat celelalte, ceea ce le face sa fie mai vizibile pe pleoapele cu pliuri discrete.
Data: 23.07.2019 14:52 Vizualizări: 1616