Cum alegi cele mai potrivite gene false in functie de forma ochilor

Cum alegi cele mai potrivite gene false in functie de forma ochilor
Să analizăm mai atent diversele forme ale ochi:

Forma de migdale.  Dacă ești norocoasă să ai ochi migdalați, lumea creativității și experimentării îți stă la picioare. Posibilitățile pentru efecte de extensii sunt practic nelimitate. Astfel, ai toată libertatea să alegi ceea ce îți place!

Colțuri coborâte ale ochilor.
Dacă colțul exterior al ochiului este mai coborât, conturarea ochilor pentru a obține un efect de "veveriță" poate fi o alegere avantajoasă. Această tehnică contribuie la ridicarea vizuală a colțului ochiului, conferind privirii un aspect mai luminos și mai deschis.

Ochi mari și bulbucați.
Recomandăm posesoarelor acestei forme de ochi să opteze pentru gene care oferă un aspect natural. Alegeți între extensii clasice de gene cu o grosime de maxim 0,15 mm sau un efect de volum dublu cu gene ultra-subțiri. De asemenea, un efect de "vulpe" poate fi potrivit, contribuind la corectarea vizuală a formei ochiului, apropiindu-l de forma de migdală.

Ochi apropiați. Persoanelor cu această formă a ochilor li se potrivește în mod sublim orice efect, în special cu accent pe îngroșarea colțului exterior, creând astfel o privire expresivă, asemănătoare cu cea a unei vulpi sau veverițe. Pentru a evidenția această caracteristică, este esențial să alegeți cu atenție lungimea genelor. O selecție bine adaptată a genelor poate corecta și accentua frumusețea naturală a acestei forme de ochi.

Ochi adânciți.
Dacă ai ochii adânciți, o tehnică eficientă pentru corectarea acestora este "rotunjirea". Prin aplicarea acestei metode, vei accentua partea centrală a ochiului, obținând astfel o privire mai deschisă și mai largă vizual.

Pleoapa căzătoare.
Pentru fetele cu pleoapele lăsate sau cu ochi asiatici, extensiile de gene curbe L/L+ sunt ideale. Aceste gene au o curbură mai pronunțată decât restul genelor, conferindu-le un aspect mai proeminent pe ochii cu pleoape căzute.
Data: 23.07.2019 14:52 Vizualizări: 1648