Extensii în dependenta de forma ochilor

{ $article->title }}

Să analizăm mai detaliat care sunt formele ochilor și care este efectul clădirii va părea mai avantajos într-un anumit caz.

În formă de migdale. Dacă ești chiar proprietarul unei forme de ochi în formă de migdale, atunci pentru tine nu există nicio limită la creativitate și experimentare. Se va potrivi absolut orice efect de acumulare. Deci, puteți alege în siguranță!

Colțurile coborâte ale ochilor. Dacă ați omis colțurile exterioare ale ochiului, atunci efectul „veverița” vă va părea mai avantajos. Ajută la ridicarea vizuală a colțului ochiului, iar aspectul va fi mai luminos și mai deschis.

Ochi mari și bombati. Proprietarilor acestei forme de ochi li se recomandă să poarte genele care sunt cele mai apropiate de efectul natural. Aceasta este fie o extensie clasică a genelor de maximum 0,15 mm, fie un volum dublu cu genele ultra-subțiri. De asemenea, un efect de vulpe este potrivit pentru dvs., care ajută vizual să ajusteze forma ochiului mai aproape de amigdala.

Ochi apropiati. Pentru fetele cu o astfel de formă și o tăietură a ochilor, orice efect este sigur că se potrivește cu o îngroșare a colțului exterior (vulpi, veveriță). De asemenea, o formă similară a ochilor poate fi corectată cu lungimea genelor drepte.

Ochi adânci. Dacă aveți ochi adânci, atunci ar trebui să-i reglați folosind tehnica „rotunjire”. În acest caz, accentul principal va fi pe partea centrală a ochiului, făcând vizual vederea mai deschisă și mai largă.

Pleoapa înecată. Pentru fetele cu pleoape suprapuse sau cu o secțiune asiatică a ochiului, sunt potrivite extensiile de geană L / L +. Acestea sunt genele care au o îndoire mai abruptă decât toată lumea, ceea ce le permite să fie mai vizibile în fața unei pleoape iminente.


Data: 23.07.2019 14:52 Vizualizări: 1592