De ce trebuie să fac o corecție a unghiilor la fiecare 3 săptămâni?

{ $article->title }}

Corecția unghiilor extinse este o „reparație” a acoperirii artificiale, al cărei scop este adăugarea de material în zona supraaglomerată, schimbarea designului, formei și lungimii unghiilor. Pentru ca unghiile să pară bine îngrijite și atractive, se recomandă să faceți această procedură la fiecare 2-4 săptămâni.

Tipuri de corecție

Stăpânii serviciului de unghii disting mai multe tipuri de corecții, indiferent de material (gel sau acril) - totul depinde de starea unghiilor, de complexitatea designului. distinge:

1. Este necesară o mică corecție cu leziuni minore ale unghiilor, o ușoară regăsire, cu deteriorare mecanică (ușoară exfoliere).

2. Corecția medie este pentru cei care poartă unghiile timp de 4 săptămâni sau mai mult. În acest timp, unghiile cresc cu 3-5 milimetri, scopul corecției este de a ascunde zona dintre unghia naturală și cea artificială, precum și de a repara pagube minore.

3. O corecție mare seamănă cel mai adesea cu o simulare, deoarece este destinată unei schimbări complete a designului, formei. Stăpânul poate face o astfel de corecție atunci când o unghie se rupe sau se cojesc puternic.

Data: 23.07.2019 14:38 Vizualizări: 1581