Stiai ca corectia unghii false se face o data la 3 saptamani?

{ $article->title }}
CE ESTE CORECTIA UNGHIILOR FALSE?

Corectia unghiilor este o procedura care vizeaza reparatia stratului de acoperire a unghiilor artificiale, avand ca scop atat corectarea imperfectiunilor, cat si obtinerea unui nou aspect pentru acestea. Aceasta procedura implica adaugarea de material in zonele in care unghiile au crescut, precum si modificarea designului, formei si lungimii acestora. Pentru a va asigura ca unghiile arata ingrijit si atragator, se recomanda efectuarea acestei proceduri la fiecare 2-4 saptamani. Astfel, unghiile artificiale vor ramane in stare perfecta, pastrandu-si durabilitatea si aspectul estetic. Corectia unghiilor reprezinta o modalitate de a va ingriji mainile si ofera oportunitatea de a accentua individualitatea printr-un design si o forma frumoasa a unghiilor.


CORECTIA UNGHIILOR FALSE - CLASIFICARE

Tehnicienii in unghii ofera o varietate de tipuri de corectii, alese in functie de starea unghiilor si de complexitatea desenului. Aceste corectii pot fi aplicate indiferent de materialul folosit, fie ca este gel UV sau acril.

1. Corectie minora. Uneori, poate fi necesara o corectie minora in cazul unor deteriorari minore ale unghiilor, cum ar fi o mica ruptura sau desprindere a unei parti mici, sau atunci cand placa unghiei a crescut putin. Cu toate acestea, este important sa retineti ca o corectie minora nu poate inlocui complet o manichiura sau o pedichiura si este recomandata doar pentru probleme minore.


2. Corectie medie. O corectie medie este destinata celor care poarta unghii artificiale timp de 4 saptamani sau mai mult. In acest timp, unghiile naturale cresc cu 3-5 mm. Scopul corectiei medii este de a ascunde in mod elegant granita dintre unghia naturala si materialul artificial, precum si de a elimina orice deteriorare a unghiilor care ar putea cauza un aspect dezordonat.


3. Corectie majora.  O corectie majora este adesea similara cu un tratament de modelare, deoarece este conceputa pentru a redesena complet designul si forma unghiei. Tehnicianul poate efectua o astfel de corectie daca unghia este rupta sau are o exfoliere semnificativa.
Data: 23.07.2019 14:38 Vizualizări: 1613