Beneficiile terapiei cu parafină

{ $article->title }}

Terapia cu parafină este una dintre cele mai eficiente și populare proceduri în cosmetologia modernă, dar rădăcinile sale s-au pierdut din cele mai vechi timpuri. Terapia cu parafină „a reînviat” nu cu mult timp în urmă, dar a reușit să câștige favoarea multor femei și chiar a bărbaților. Acțiunea sa este să întinerească și să hrănească pielea mâinilor, a feței și a întregului corp, a elimina toxinele și excesul de umiditate, satura straturile mai profunde ale pielii cu substanțe utile. În plus, procedura are un efect de lungă durată, ceea ce o face și mai atractivă.

Este deosebit de bine să faci terapie cu parafină în sezonul rece, când pielea mâinilor și a corpului în ansamblu au nevoie în special de îngrijire. Încălzirea treptată și profundă a stiloului tău va aduce în plus plăcere fiziologică și un efect vindecător.

Toate beneficiile terapiei cu parafină pot fi listate pentru o perioadă foarte lungă de timp. Iată care sunt principalele:

  1.  Formulări consolidate
  2. Aceasta este o modalitate excelentă de a trata pielea crăpată.
  3. Restabilește țesutul pielii mâinilor și picioarelor deteriorate de factori mecanici
  4. Durere redusă semnificativ în prezența bolilor sistemului musculo-scheletic
  5. Un efect tangibil după prima procedură datorită efectelor termice puternice
  6. Este ușor de făcut, iar procesul în sine este foarte plăcut

De asemenea, este important să puteți face astfel de băi de mână acasă, fără a apela la serviciile costisitoare ale unui maestru. Cu toate acestea, pentru un efect semnificativ și pentru a preveni arsurile și alte consecințe neplăcute, citiți mai întâi instrucțiunile și recomandările noastre.

Data: 23.07.2019 14:25 Vizualizări: 1774