Ce pieptene este potrivit pentru tine?

{ $article->title }}

Pentru fiecare persoană nu există niciun element de îngrijire a părului mai familiar decât un pieptene. Le folosim zilnic, dar, din păcate, ne gândim foarte rar la corectitudinea alegerii lor. Între timp, starea și aspectul părului depind de cum este selectat acest articol. Producătorii moderni oferă multe tipuri diferite de piepteni. Unele sunt potrivite doar pentru styling, altele sunt folosite pentru vopsirea bine, iar altele pot fi ideale pentru utilizarea zilnică. Să încercăm să aflăm de ce este nevoie de acest tip sau acela de piepteni.

Pieptene

Pieptenele este o versiune clasică a pieptenei, care a fost folosită și de strămoșii noștri îndepărtați. Poate fi de diferite tipuri, prin urmare poate fi folosit în diferite scopuri:

· Pieptene cu dinți mari rari, potriviți pentru pieptănarea părului umed. El dezleagă ușor șuvițele și nu le dăunează.

· Un pieptene cu dinți groși este potrivit pentru utilizarea zilnică pe părul scurt, este, de asemenea, convenabil pentru ei să pieptene fără probleme și să pieptene lacătele individuale.


· Un pieptene îngust, cu dinți destul de lungi de grosime medie, este potrivit pentru părul cret.


·Un pieptene cu un mâner foarte subțire ajută la împărțirea părului în încuietori, de aceea este utilizat pentru vopsire, evidențiere, ondulare, precum și pentru crearea despărțirilor.


· Un pieptene cu dinți lungi subțiri este folosit pentru pieptănare.

· Un pieptene cu o frecvență medie a dinților este potrivit pentru utilizarea zilnică, aplicând produse de stilizare sau măști.


· Un pieptene cu dinți de lungimi diferite este folosit pentru a crea fleece.

Pieptene de masaj

Acest tip de faguri este considerat cel mai frecvent. Periile de masaj sunt foarte convenabile de utilizat și potrivite pentru toate tipurile de păr. Principalul lor avantaj este că pieptănează simultan buclele și masează scalpul. Un astfel de masaj accelerează circulația sângelui, ceea ce ajută la îmbunătățirea creșterii și stării părului. Dacă un astfel de pieptene nu este făcut din peri naturali, atunci la capetele dinților, trebuie să existe bile mici. Acest lucru este necesar pentru a proteja pielea de daune. De asemenea, o perie de perie pentru păr este utilă prin faptul că distribuie uniform sebumul asupra lor, prevenind astfel contaminarea rapidă. Cu toate acestea, trebuie utilizat cu precauție la persoanele predispuse la scalpul gras, deoarece nu poate decât să agraveze această problemă. Mai mult, pentru părul puternic și gros, este mai bine să alegeți perii tari, pentru subțiri - moi.


Pieptene stilare

Există o serie de piepteni care sunt folosiți special pentru styling. Mai mult, pot avea un aspect și un scop diferit.

·Brushing— este un pieptene rotund. Corpul și dinții lor pot fi confecționate din diferite materiale, de exemplu, pot avea o bază de plastic, metal sau ceramică, să fie cu peri naturali sau artificiali. Brățarea este folosită pentru a crea volum la rădăcini, răsuciți în interior sau în afară și pentru a forma bucle mari. Au un diametru diferit, a cărui valoare este selectată în funcție de lungimea buclelor. De exemplu, un pieptene pentru părul lung are cel mai mare diametru, pentru părul până la umeri - mediu, dar pentru părul scurt este mai bine să folosiți un pieptene rotund mic. De asemenea, brățările cu diametrul mic pot fi utilizate ca un instrument auxiliar pentru îndreptarea șuvițelor cu un fier.


  • Pieptenele „schelet” este perfect pentru uscarea părului cu uscător de păr. Deschiderile speciale din corpul său permit aerului să circule bine, protejând scalpul de arsuri, iar dinții rari mari separă perfect buclele încurcate. De asemenea, folosind acest pieptene, puteți crea un volum bazal. Este folosit pentru părul de lungimi și structuri diferite.

Pieptene semicircular - nouă rânduri este adesea folosit în stadiul final al coafării. Are nouă rânduri de dinți localizați la o distanță considerabilă unul de celălalt, ceea ce asigură o bună aderență a șuvițelor. Este foarte convenabil să stilăm breton și capetele părului. Dar este deosebit de bine pentru tunsori bob.Data: 23.07.2019 14:07 Vizualizări: 1204