Aplicatorul de unghii conceput pentru aplicarea strasurilor pe unghii. Acesta este dotat cu doua capete, unul fiind din ceara si altul din metal.

Instrumentul este usor de utilizat, nu se deformeaza in timp.

Aplicator unghii pentru strasuri

Codul produsului: 5343
Soldul stocului: nu avem în stoc
32 ron
28,80 ron
-10%
6,43 €
6,86 $
80 cumpărat
80 cumpărat
Descriere

Aplicatorul de unghii conceput pentru aplicarea strasurilor pe unghii. Acesta este dotat cu doua capete, unul fiind din ceara si altul din metal.

Instrumentul este usor de utilizat, nu se deformeaza in timp.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 413
Dimensiunile
Lungimea 16.00
Lăţimea 2.50
Înălțimea 2.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Daca iti doresti sa adaugi o stralucire in plus manichiurii tale, atunci aplicatorul pentru strasuri este un instrument de care ai nevoie. Acesta iti permite sa aplici strasurile intr-un mod precis si usor, fara sa distrugi manichiura sau sa pierzi pietricelele scumpe.

Un aplicator pentru strasuri este format din doua parti principale: un maner sau un corp pe care il iei cu mana, si o capatana cu o gaura mica, in care poti introduce si fixa cu adezivul pentru unghii, strasurile taiate intr-o gama variata de culori si forme.

Pentru a utiliza aplicatorul pentru strasuri, trebuie mai intai sa pregatesti unghia cu un strat de baza si cu stratul tau preferat de lac de unghii. Dupa ce lacul de unghii s-a uscat bine, vei aplica un pic de adeziv pentru unghii in zona unde doresti sa aplici strasurile. Cu ajutorul capatanei aplicatorului, vei selecta un singur stras si il vei transfera usor si precis in zona in care doresti sa-l fixezi.

Aplicatorul pentru strasuri este foarte usor de utilizat si este ideala in situatia in care doresti sa adaugi niste stralucire in plus manichiurii tale. Vei putea sa creezi modele complexe sau sa aplici cateva strasuri simple, pentru a adauga interes acestora. Acest instrument este alegerea perfecta pentru femeile care adora sa fie mereu in centrul atentiei si intotdeauna sa arate impecabil.

In concluzie, daca vrei sa adaugi putina stralucire si un plus de personalitate manichiurii tale, aplicatorul pentru strasuri este instrumentul care te va ajuta. Cu ajutorul lui, vei putea adauga strasuri precise si usor, intocmai asa cum doresti. Folosirea acestui aplicator va fi simpla si eficienta, si se va dovedi a fi un companion de incredere in ceea ce priveste aplicarea decoratiunilor pentru unghii.