Oja semipermanenta Cat eyes, Global Fashion, 10ml, 67

Codul produsului: 3446
Soldul stocului: mult
7 ron
1,41 €
1,52 $
5 cumpărat

Cantitate:

5 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 25
Numărul culorii 67
Dimensiunile
Lungimea 3.20 cm
Lăţimea 1.10 cm
Înălțimea 7.00 cm
Volum 10.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Videoclip cu produsul:
Oja semipermată Cat Eye este fabricată din componente hipoalergenice de înaltă calitate, care sunt complet inofensive pentru unghiile tale. Toate componentele acestui produs cosmetic sunt, de asemenea, incluse în alte tipuri de produse verificate și testate.
Singurul component neobișnuit este pulberea metalică care servește drept bază pentru efectul neobișnuit. Designul în acest stil este grozav de unul singur, dar poate fi folosit și ca bază.
OJA SEMIPERMANENTĂ
"CAT EYES”
Încercați să completați acoperirea cu strasuri sau alte elemente decorative.
O manichiură lucioasă cu oja semipermanentă Cat Eyes arată frumos pe unghiile de orice lungime. Reflexia lucioasă a ojei îi oferă un aspect de stratificare profundă. Este un look mai degrabă de seară. O manichiură realizată cu un top mat arată luxos și relaxat în același timp. Reflexia de la particulele magnetice nu strălucește, ci doar emite lumina lunii, mișcându-se pe suprafață în funcție de fasciculul de lumină care pătrunde.

Oja semipermanentă cu un magnet este un must-have pentru meșterii de unghii, deoarece este perfect pentru fundaluri unice, pentru tot felul de opțiuni de design. Un design mozaic multicolor cu margini realizate într-o tehnică de turnare arată foarte bine. Arată pur și simplu irezistibil pe fundalul ojei semipermanente magnetice: strasuri și perle de aur.

Acestă oja semipermanentă este perfect pentru modele orientale cu mozaicuri, pictură aurie, uzoare și strasuri. Opțiunile creative sunt infinite! Un alt design de unghii popular și destul de simplu este oja semipermanentă Cat Eyes cu o textură asemănătoare cu cea a reptilelor, cu fragmente voluminoase de gel pe o grilă grosieră realizată printr-o tehnică de turnare. Oja semipermenentă Cat Eyes conferă acestui design un plus de realism și expresivitate.

hipoalergenic

pigmentat și nu necesită un strat de bază colorat

ușor de modelat strălucirea

nu se întinde

se aplică uniform pe unghii

are o gamă largă de culori și nuanțe

nu este necesară nicio decorare suplimentară
BENEFICII:
ml.
8
c19
c17
c16
c15
c1
c14
c13
c12
c11
c10
c9
c8
c7
c6
c5
c4
c3
c2
c35
c34
c33
c32
c20
c21
c31
c22
c23
c30
c24
c25
c26
c29
c28
c27
c18
c36
CULORI:
Oja semipermanentă Cat Eyes 10 ml - strălucirea și eleganța unghiilor tale!

Oja semipermanentă este o alternativă fascinantă și mult mai durabilă decât oja tradițională. Dacă doriți să economisiți timp și să aveți un aspect impecabil al unghiilor pentru mult timp, trebuie să încercați Oja semipermanentă Cat Eyes.

Oja semipermanentă Cat Eyes este un produs care poate fi aplicat în salonul dumneavoastră sau chiar acasă, cu ajutorul unui kit special. Această ojă este unică prin strălucirea sa tipică cristalelor și prin efectul său de oglinzi. De aceea, a fost numită "Cat Eyes". Ele promit să transforme unghiile tale într-un adevărat accesoriu de modă.

Un alt aspect important al Ojei semipermanente Cat Eyes 10 ml este că oferă o rezistență mai mare și o durată de viață mai lungă decât oja tradițională. De obicei, poate dura aproximativ 15-20 de zile fără să se descuameze sau să se deterioreze. Acest lucru poate salva mult timp și permite economisirea de bani, căci nu va fi necesar să vă refaceti manichiura foarte des.

Aplicarea ojei semipermanente este foarte simplă și se poate efectua chiar dacă nu sunteți un profesionist în acest domeniu. Tot ce aveți nevoie este un kit de manichiură, care include: degresant, primer, base coat, top coat și lampă UV. Acești pași trebuie urmați pentru a avea o manichiură impecabilă si de lungă durată.

Oja semipermanentă Cat Eyes 10 ml este disponibilă într-o varietate de culori diferite. Poate fi alegerea perfectă pentru ocazii speciale, cum ar fi nunți, baluri sau petreceri. În plus, aceasta poate fi utilizată și în rutina zilnică, pentru că oferă un aspect elegant și rafinat. Această ojă este utilizată din ce în ce mai mult de către femeile din întreaga lume, fiind un produs de top si pe piața din România, 67 din 100 de cumpărători recomandand-o pe site-urile de vânzări online.

În concluzie, Oja semipermanentă Cat Eyes 10 ml este o alegere excelentă pentru unghiile frumoase și durabile. Aceasta îndeplinește toate cerințele necesare pentru a avea o manichiură de invidiat și este disponibilă într-o varietate de culori. Dacă doriți să aveți un aspect fabulos și să economisiți timp și bani, încercați această ojă semipermanentă!